Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιπποτούρ: Ενέργειες για άρση από την επιτήρηση

Σε ενέργειες για άρση της εταιρίας από την κατηγορία της Επιτήρησης προχωρά η διοίκηση της Ιπποτούρ, στην οποία έχει ενταχθεί με την από 3/4/2006 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΧΑ.

Ιπποτούρ: Ενέργειες για άρση από την επιτήρηση
Σε ενέργειες για άρση της εταιρίας από την κατηγορία της Επιτήρησης προχωρά η διοίκηση της Ιπποτούρ, στην οποία έχει ενταχθεί με την από 3/4/2006 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΧΑ.

Ειδικότερα, η Ιπποτούρ ενημερώνει ότι από τις 3-4-2006 με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α.Α. έχει εντάξει την εταιρεία στην κατηγορία επιτήρησης.

Ως λόγος υπαγωγής είναι η διαμόρφωση των ίδιων κεφαλαίων σε επίπεδο μικρότερο από το 50% του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤDΑ) σε μητρικό επίπεδο είναι αρνητικά.

Η Ιπποτούρ ανακοινώνει, ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ούτως ώστε τα ίδια κεφάλαια να διαμορφωθούν σε επίπεδο μεγαλύτερο από το 50% του μετοχικού της κεφαλαίου, αφετέρου η Διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι με τη μείωση των λειτουργικών δαπανών, τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤDΑ) θα είναι θετικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v