Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη 30% για τη μετοχή της Βωβός

Κέρδη περί του 30% κατέγραψε η μετοχή της Βωβός εν μέσω πληροφοριών για θετική απόφαση του ΣτΕ υπέρ της συνταγματικότητας της διπλής ανάπλασης. "Παράθυρο" για συνέχιση ανέγερσης του εμπορικού κέντρου στον Ελαιώνα.

Κέρδη 30% για τη μετοχή της Βωβός
Κέρδη 30% κατέγραψε η μετοχή της Βωβός, που κινείται πλέον στα επίπεδα των 3,12 ευρώ.

Σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες η ολομέλεια του ΣτΕ στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, έκρινε το νόμο της διπλής ανάπλασης Βοτανικού – Λεωφόρου Αλεξάνδρας συνταγματικό επί της ουσίας του ανοίγοντας έτσι «παράθυρο» στη συνέχιση του έργου ανέγερσης του εμπορικού κέντρου της εταιρίας Μπάμπης Βωβός στον Ελαιώνα.

Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για πλειοψηφία 19 έναντι 6 δικαστών που τάχθηκαν υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου 3481/2006, αλλά ωστόσο θα υπάρξουν νέες συνεδρίες της ολομέλειας που θα εξειδικεύσουν την απόφαση.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές των αρχικών σχεδίων της εισηγμένης (μικρότερη δόμηση κτλ), ώστε η επένδυση να προσαρμοστεί στις αποφάσεις του ΣτΕ και να υλοποιηθεί χωρίς νέα εμπόδια. 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν εξέδωσε απόφαση επί της προσφυγής 131 πολιτών κατά της επένδυσης της Βωβός στο Βοτανικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v