Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Επαφές με επενδυτικά κεφάλαια

Η Forthnet έχει ξεκινήσει προκαταρκτικές συζητήσεις με private equity funds, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, επιβεβαιώνοντας απολύτως σχετικό δημοσίευμα στο euro2day. Πρόθεση διατήρησης συμμετοχής από EIT.

Forthnet: Επαφές με επενδυτικά κεφάλαια
Η Forthnet έχει ξεκινήσει προκαταρκτικές συζητήσεις με private equity funds, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα στο euro2day από τις 29 Απριλίου.  

Παράλληλα, επιβεβαιώνει την πρόθεση της Emirates International Telecommunications να διατηρήσει τη συμμετοχή της στην εταιρία, αποφεύγοντας ωστόσο οποιαδήποτε συγκεκριμένη αναφορά στο σημερινό δημοσίευμα του Euro2day.gr σχετικά με τη "σφήνα" του ομίλου Ant1 (και πιθανώς του ομίλου Κόκκαλη) στη διεκδίκηση συμμετοχής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: "Σύμφωνα με το Ν. 3340/2005, τις υπό στοιχεία 3/347/2005 και 5/204/2000 Αποφάσεις του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ως ισχύουν, και τις παραγράφους 4.1.3.1. εδ. ε) και 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και σε συνέχεια της από 24.04.2009 Ανακοίνωσης μας και σχετικής νεώτερης επικοινωνίας μας με τον βασικό μέτοχο αυτής, Emirates International Telecommunications LLC (ΕΙΤ), η Εταιρεία επιβεβαιώνει την πρόθεση της ΕΙΤ να διατηρήσει τη συμμετοχή της στη Forthnet.

Η Εταιρία επιπροσθέτως ανακοινώνει ότι, κατόπιν σχετικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος από διεθνή ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια (private equity funds) να επενδύσουν στην εταιρεία, ξεκίνησε ξεχωριστά προκαταρκτικές συζητήσεις με κάθε ένα από αυτά τα κεφάλαια με σκοπό να διερευνηθεί η δυνατότητα πραγματοποίησης της σχετικής επένδυσης και τα πιθανά οφέλη για την Forthnet και τους μετόχους της.

Η Forthnet επισημαίνει ότι είναι αβέβαιο εάν αυτές οι προκαταρκτικές συζητήσεις, που διεξάγονται αποκλειστικά από τη διοίκηση της εταιρείας υπό την κάλυψη ισχυρών συμφωνιών εμπιστευτικότητας, οδηγήσουν σε διαπραγματεύσεις ή, εφόσον ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, τελεσφορήσουν.

Η Forthnet δεσμεύεται να ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε περαιτέρω ουσιώδη εξέλιξη σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Η παρούσα Ανακοίνωση λαμβάνει χώρα σε συνέχεια της από 08.05.2009 σχετικής επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v