Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Singularlogic: Αύξηση 27,5% στα κέρδη α΄ τριμήνου

Αύξηση 27,5% σημείωσαν τα Ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων (ΕΒΤ) διαμορφούμενα στα 3,8εκ. Ευρώ έναντι 3 εκ. Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2008.

Singularlogic: Αύξηση 27,5% στα κέρδη α΄ τριμήνου
Αύξηση 27,5% σημείωσαν τα Ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων (ΕΒΤ) της SingularLogic διαμορφούμενα στα 3,8εκ. Ευρώ έναντι 3 εκ. Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2008.

Διατηρώντας σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε όλα τα μεγέθη κερδοφορίας παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ο όμιλος SingularLogic ισχυροποιεί περαιτέρω την ηγετική του θέση στην ελληνική αγορά Λογισμικού και παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής.

Αυτό αναδεικνύουν τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου που ανακοινώνει σήμερα ο Όμιλος SingularLogic.

Συγκεκριμένα:

-Αύξηση 5% παρουσίασε ο Ενοποιημένος Κύκλος Εργασιών που ανήλθε σε 23,1 εκ. Ευρώ έναντι των 22 εκ. Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2008

-Τα ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 15,4% και ανήλθαν σε 4,9 εκ. Ευρώ έναντι 4,2 εκ. Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2008

-Τα Ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων (ΕΒΤ) διαμορφώθηκαν σε 3,8εκ. Ευρώ έναντι 3 εκ. Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2008

-Τα αποτελέσματα μετά φόρων επίσης βελτιώθηκαν κατά 1,5 εκ. Ευρώ και ανήλθαν σε 2,6 εκ Ευρω

Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου 2009 επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά το ξεκάθαρο ηγετικό προφίλ της εταιρείας στον κλάδο, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Η συνεχής έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, η ποιότητα στο περιεχόμενο , στον τρόπο και στο χρόνο παράδοσης των υπηρεσιών της καθώς και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού της στην υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων πληροφορικής, αναδεικνύονται από τις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις που πετυχαίνει η εταιρία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την πιστοποίησή της ως Microsoft Large Account Reseller / Enterprise Software Advisor (LAR/ESA), την αναβάθμισή της από τη LS Retail από Gold σε Platinum Partner πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα σήμερα, τη διάκρισή της από Silver σε GOLD SAP Channel Partner σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καθώς και την αναγνώρισή της ως AVAYA ECG Gold Business Partner για τις υπηρεσίες της σε μεγάλες εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα.

Στο Δημόσιο Τομέα ο Όμιλος διατηρεί σημαντικό ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων και συνολικό ποσό έργων υπό διεκδίκηση, ενώ ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο "Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες Δυτικής & Νότιας Ελλάδας - Υποέργο 4" συνολικού τιμήματος 5.999.699 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), το οποίο αφορούσε συνολικά σε 101 συμμετέχοντες Δήμους με πληθυσμό κάτω από 20.000 κατοίκους της Δυτικής και Νότιας Ελλάδας.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v