Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Betanet: Εκλογή του νέου 4μελούς Δ.Σ.

Το νέο 4μελές Δ.Σ., με πενταετή θητεία, παρατεινόμενη μέχρι την τακτική Γενική Συνέλευση, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της Betanet, που συνήλθε στις 30/7. Η εταιρία δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τα αποτελέσματα του 2008.

Betanet: Εκλογή του νέου 4μελούς Δ.Σ.
Το νέο 4μελές Δ.Σ., με πενταετή θητεία, παρατεινόμενη μέχρι την τακτική Γενική Συνέλευση, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της Betanet, που συνήλθε στις 30 Ιουλίου. Η εταιρία δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τα αποτελέσματα του 2008.

Αναλυτικότερα, στο 1ο,2ο και 3ο θέμα, η Γ.Σ. δεν έλαβε απόφαση δεδομένου ότι δεν δημοσιεύθηκαν μέχρι σήμερα οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2008. 

Επίσης, εΕγκρίθηκαν οι αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη χρήση 2008, ενώ για τη χρήση 2009 δεν προεγκρίθηκαν αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή οικονομική κατάσταση της εταιρίας.
 
Προεγκρίθηκε όμως η αμοιβή για όσα εκ των μελών του Δ.Σ. ασχοληθούν στην υλοποίηση των έργων του εξωτερικού με παραμονή επί τόπου στο εξωτερικό, η δε αμοιβή του καθενός θα προσδιοριστεί με βάση τις τιμές της αγοράς και τα στοιχεία εμπειρίας του καθενός. 

Η Γ.Σ. εξέλεξε νέο τετραμελές (4μελές) Διοικητικό Συμβούλιο, με πενταετή θητεία, παρατεινόμενη μέχρι την τακτική Γενική Συνέλευση που πρόκειται να αποφασίσει για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του έτους της εξόδου τους, η οποία (θητεία) δεν μπορεί να υπερβεί την εξαετία, ήτοι με θητεία μέχρι την 30η Ιουνίου 2014. Ειδικότερα ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι κάτωθι:

α) Κωνσταντίνος Ζαβλιάρης του Δημητρίου
β) Χρήστος Στάθης του Παντελή
γ) Μαρία Στάθη του Παντελή
δ) Αδαμάντιος Βογιατζίδης του Γεωργίου

Ταυτόχρονα με την αυτή απόφαση όρισε ως ανεξάρτητο  μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον Αδαμάντιο Βογιατζίδη του Γεωργίου.
 
Εγκρίθηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής ελέγχου σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 37 του ν. 3693/2008, η οποία απαρτίζεται από τα παρακάτω πρόσωπα:
α) Χρήστος Στάθης του Παντελή
β) Μαρία Στάθη του Παντελή
γ) Αδαμάντιος Βογιατζίδης του Γεωργίου

Τέλος, έλαβαν χώρα διάφορες ανακοινώσεις προς τους παριστάμενους μετόχους, οι οποίοι και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης για την εν γένει πορεία της εταιρίας.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v