Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Απολύσεις στην Αυστραλία

Η Intralot ανακοίνωσε ότι προχωρά στην απόλυση 44 από τους 104 εργαζομένους στο Port Melbourne και αποδίδει την απόφαση αυτή εν μέρει στην προνομιακή συμφωνία που έχει συνάψει η κυβέρνηση με την ανταγωνίστρια Tattersall.

Intralot: Απολύσεις στην Αυστραλία
Άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για την Intralot στην Αυστραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν το σαββατοκύριακο στα ηλεκτρονικά μέσα της Αυστραλίας, η Intralot που έχει αναλάβει το Ξυστό λαχείο για την πολιτεία της Βικτόριας ανακοίνωσε τη μείωση του εργατικού δυναμικού της κατά 44 άτομα επί συνόλου 104.

Η κατά 40% μείωση προκάλεσε αρνητικά σχόλια από την πολιτειακή κυβέρνηση της Βικτόριας.

Προσπαθώντας να διεισδύσει στην αγορά παιχνιδιών της Βικτόριας η ελληνική εταιρία ανακοίνωσε ότι απολύει 44 από τους 104 εργαζομένους της στα γραφεία της στο Port Melbourne περιλαμβανομένων 26 ατόμων πλήρους απασχόλησης και 18 part-time.

Η εταιρία επέρριψε μερικώς ευθύνες στη συμφωνία της κυβέρνησης με την ανταγωνίστρια Tattersall's, όπου η τελευταία φέρεται να εκμεταλλεύεται το μερίδιο αγοράς της.

Ο επικεφαλής της Intralot στην Αυστραλία κ. Leo Watling έριξε ευθύνες για τα φτωχά οικονομικά αποτελέσματα της Intralot κατά ένα μέρος στα δικά τους αρχικά σφάλματα.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Intralot δεν είναι διαθέσιμα ακόμα, αλλά οι πληροφορίες που διέρρευσαν στα αυστραλιανά μέσα κάνουν λόγο για εκτιμώμενα έσοδα 67 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας, που είναι κατά πολύ λιγότερα των αρχικά προϋπολογισθέντων 293 εκατ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v