Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alapis: Ιδρυση τριών εταιριών

Την ίδρυση τριών εταιριών και συγκεκριμένα των SAMBROOK MED, ALMEDIA PHARMACEUTICALS και MEDSYSTEMS ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας Alapis ABEE. Απορρόφηση της SCALONITA από τη PHARMACARE.

Alapis: Ιδρυση τριών εταιριών
Την ίδρυση τριών εταιριών και συγκεκριμένα των SAMBROOK MED, ALMEDIA PHARMACEUTICALS και MEDSYSTEMS ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας Alapis ABEE.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία προχώρησε στην ίδρυση των παρακάτω εταιριών.

1) Της εταιρείας με την επωνυμία "SAMBROOK MED ΑΝΩΝΥΜΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "SAMBROOK MED SA".

Η "SAMBROOK MED SA" έχει ως κύριο σκοπό συνοπτικά, την παρασκευή/παραγωγή φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, την εισαγωγή, εξαγωγή και εν γένει την εμπορία των προαναφερόμενων προϊόντων ημεδαπής και αλλοδαπής προελεύσεως, την παροχή υπηρεσιών για την εν γένει προώθησή τους και την διεξαγωγή και υποστήριξη σχετικών με αυτά ιατρικών ερευνητικών προγραμμάτων-μελετών, την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων των εν λόγω προϊόντων, την παροχή υπηρεσιών ιατρικής ενημέρωσης σε ότι αφορά στον τομέα παραγωγής και εμπορίας φαρμακευτικών προϊόντων και παρασκευασμάτων, προϊόντων βιολογικής διαγνωστικής, κτηνιατρικών φαρμάκων και λοιπών προϊόντων που έχουν σχέση με την υγιεινή και τα καλλυντικά και την αντιπροσώπευση οποιασδήποτε επιχείρησης με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό.

Η έδρα της νέας εταιρείας είναι στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Η εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο ευρώ 60.000 και μοναδικός μέτοχος της εταιρείας είναι η Alapis ABEE.

2) Την ίδρυση της εταιρείας με την επωνυμία "ALMEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ALMEDIA PHARMACEUTICALS SA".

Η "ALMEDIA PHARMACEUTICALS SA", έχει ως κύριο σκοπό συνοπτικά, την παρασκευή/παραγωγή φαρμακευτικών (ανθρώπινων και κτηνιατρικών), παραφαρμακευτικών (OTC) και τροφών διαίτης, καλλυντικών προϊόντων και οποιουδήποτε άλλου παρεμφερούς είδους που αφορά την υγεία και την ομορφιά, την εισαγωγή, εξαγωγή και εν γένει την εμπορία των προαναφερόμενων προϊόντων ημεδαπής και αλλοδαπής προελεύσεως, την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων των εν λόγω προϊόντων, την παροχή υπηρεσιών προώθησης τους, την παροχή υπηρεσιών ιατρικής ενημέρωσης σε ότι αφορά στον τομέα παραγωγής και εμπορίας φαρμακευτικών προϊόντων και παρασκευασμάτων, προϊόντων βιολογικής διαγνωστικής, κτηνιατρικών φαρμάκων και λοιπών προϊόντων που έχουν σχέση με την υγιεινή και τα καλλυντικά, την διεξαγωγή, ανάληψη και υποστήριξη σχετικών με αυτά ιατρικών ερευνητικών προγραμμάτων-μελετών, την αντιπροσώπευση οποιασδήποτε επιχείρησης με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό.

Η έδρα της νέας εταιρείας είναι στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Η εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο ευρώ 60.000 και μοναδικός μέτοχος της εταιρείας είναι η Alapis ABEE.

3) Την ίδρυση της εταιρείας με την επωνυμία "MEDSYSTEMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ? και το διακριτικό τίτλο "MEDSYSTEMS SA".

Η "MEDSYSTEMS SA", έχει ως κύριο σκοπό συνοπτικά, την εμπορία και την εισαγωγή για δικό της λογαριασμό είτε ως αντιπροσώπου ειδών εργαστηριακού, ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, σχετικών υλικών και λοιπών μηχανημάτων, οργάνων και αναλώσιμων υλικών που αφορούν τον παραπάνω εξοπλισμό, την εκπόνηση μελετών, ερευνητικών προγραμμάτων και ειδικού λογισμικού είτε για λογαριασμό της, είτε για λογαριασμό του Δημοσίου ή Ιδιωτικού τομέα, την παροχή υπηρεσιών παραχώρησης χρήσης και Logistics.

Η έδρα της νέας εταιρείας είναι στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Η εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο ευρώ 60.000 και μοναδικός μέτοχος της εταιρείας είναι η Alapis ABEE.

Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε την απορρόφηση της δραστηριότητας της 100% θυγατρικής της εταιρείας SCALONITA LTD, από την επίσης 100% θυγατρική της εταιρεία PHARMACARE LTD.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v