Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Νέα υπηρεσία πρόβλεψης αξίας μετοχών

Η Centric ανακοινώνει την ίδρυση της κατά 100% θυγατρικής FSM Limited με αντικείμενο την παροχή της νέας υπηρεσίας financial spreads betting (συναλλαγές ανοίγματος), μέσω του διαδικτυακού τόπου www.spreads.gr.

Centric: Νέα υπηρεσία πρόβλεψης αξίας μετοχών
Η Centric ανακοινώνει την ίδρυση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας FSM Limited με έδρα τη Μάλτα, με αντικείμενο την παροχή της νέας υπηρεσίας financial spreads betting (συναλλαγές ανοίγματος), μέσω του διαδικτυακού τόπου www.spreads.gr.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Centric να επενδύει σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και να ενισχύει τη γκάμα των προσφερόμενων διαδικτυακών προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται στην αγορά.

Πιο αναλυτικά, η FSM Limited προχώρησε σε συμφωνία με τη WorldSpreads Ltd για την προώθηση (marketing) της υπηρεσίας financial spreads betting στην ελληνική γλώσσα μέσω του διαδικτυακού τόπου spreads.gr.
 
Η διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες της, τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν κέρδη προβλέποντας την μελλοντική αξία εκατοντάδων μετοχών (200 ευρωπαϊκές μετοχές μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτερες Ελληνικές μετοχές, 1.000 μετοχές των ΗΠΑ, 500 μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, κ.λ.π.) και χρηματοπιστωτικών μέσων (συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε δείκτες όπως NASDAQ, S&P, εμπορεύματα, μέταλλα, ομολογίες, συναλλαγματικές ισοτιμίες, κ.λ.π.).

Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται προσωπικά και άμεσα τις ανοικτές θέσεις (open positions) ενώ παρέχει τη δυνατότητα για διενέργεια μικρού μεγέθους συναλλαγών με χαμηλά ποσά, ανεξάρτητα από το είδος της υποκείμενης αξίας και το άνοιγμα της θέσης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά ορισμένου χρόνου μέσω της οποίας προστατεύονται από τυχόν απώλειες έως ποσού και 400 ευρώ.

Η WorldSpreads Ltd, η οποία δημιούργησε την ομώνυμη πλατφόρμα, αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο συγκεκριμένο χώρο του spread trading. Ιδρύθηκε το 2000 στην Ιρλανδία, από εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή πείρα στο χώρο της διαχείρισης κεφαλαίων μέσω ανάλογων χρηματοπιστωτικών μέσων και το 2004 επέκτεινε τη δραστηριότητα της στο Λονδίνο.

Στην εννεαετή πορεία της κατέγραψε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης προσελκύοντας μεγάλο αριθμό χρηστών παγκοσμίως.

Η WorldSpreads Ltd είναι εισηγμένη σε 2 χρηματιστηριακές αγορές, στην αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου (WSPR) και στην αγορά ΙΕΧ του Δουβλίνου (WSPR), ενώ όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες της καθώς και η εν γένει λειτουργία της υπόκειται στο κανονιστικό πλαίσιο, εξουσιοδοτείται και ελέγχεται πλήρως από την Βρετανική αρχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών FSA (Financial Services Authority - Αρ. Εγγραφής 230730).

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Centric κ. Ροδόλφος Οντόνι δήλωσε σχετικά: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες ενός ραγδαία αναπτυσσόμενου κλάδου. Πιστεύουμε ότι η επέκταση αυτή στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας θα συμβάλει στην ανάπτυξη και την κερδοφορία του ομίλου. ".

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WorldSpreads κ. Conor Foley δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Centric. Τόσο η εξειδίκευση όσο και η αποφασιστικότητά τους είναι πολύτιμοι αρωγοί στην επιτυχία του πλάνου μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα νέα αυτά προϊόντα θα έχουν μεγάλη απήχηση στους τελικούς χρήστες και εν τέλει θα τύχουν ευρείας αποδοχής".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v