Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aspis Holdings: Πωλητήριο στις ασφάλειες

Την απόφαση να πουλήσει όλες τις συμμετοχές της στον κλάδο των ασφαλειών έλαβε η Aspis Holdings, με το διοικητικό συμβούλιο να δίνει σχετική εντολή στη διεύθυνση της εταιρίας.

Aspis Holdings: Πωλητήριο στις ασφάλειες
Την απόφαση να πουλήσει όλες τις συμμετοχές της στον κλάδο των ασφαλειών έλαβε η Aspis Holdings (η οποία μετονομάστηκε πλέον σε Advantage Capital Holdings), με το διοικητικό συμβούλιο να δίνει σχετική εντολή στη διεύθυνση της εταιρίας.  

Η απόφαση αφορά στις Commercial Value και Πρώτη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στην ασφαλιστική Ζωής Aspis Liberty Life Insurance που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και στην Interalbanian Sha που δραστηριοποιείται στην Αλβανία.

Όπως αναφέρεται στις οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας, η διεύθυνση θα προχωρήσει σε επισταμένη μελέτη προτάσεων που ήδη έχουν γίνει από ενδιαφερόμενους αγοραστές, ενώ το διοικητικό συμβούλιο αναμένει ότι το προϊόν πώλησης αυτών των επενδύσεων θα επιτρέψει στην εταιρία να επενδύσει σε άλλους τομείς της οικονομίας που θα είναι πιο αποδοτικοί για τους μετόχους της.

Το διοικητικό συμβούλιο, αφού μελέτησε τη μέχρι σήμερα πορεία του συγκροτήματος και ανέλυσε τις προοπτικές και τα δεδομένα όπως παρουσιάζονται σήμερα, πιστεύει ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος για ολόκληρο το 2009 θα είναι σημαντικά ζημιογόνα, αναφέρεται σχετικά. 

Σημειώνεται ότι στο εννεάμηνο η Advantage Capital Holdings εμφάνισε ζημίες μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, ύψους 27 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 28,6 εκατ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v