Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ: Βλέπει ευκαιρίες στο ΧΑ

Για την 27η Ιανουαρίου του 2011 αναβλήθηκε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ σε ό,τι αφορά το θέμα της απορρόφησής της από τη Eurobank. Επενδυτικές ευκαιρίες στα τρέχοντα επίπεδα αποτιμήσεων.

ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ: Βλέπει ευκαιρίες στο ΧΑ
Για την 27η Ιανουαρίου του 2011 αναβλήθηκε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ σε ό,τι αφορά το θέμα της απορρόφησής της από τη Eurobank.

Ο λόγος της αναβολής είναι η έλλειψη της απαιτούμενης εκ του νόμου ελάχιστης απαρτίας (παρευρέθη το 36,09% των μετόχων).

Απαντώντας η διοίκηση της ΔΙΑΣ σε σχετικό ερώτημα, ανέφερε ότι οι εργασίες διαχείρισης του χαρτοφυλακίου της συνεχίζονται κανονικά, η πορεία του 2011 υπήρξε ικανοποιητική, αν υπολογίσουμε τις δυσκολίες στην εγχώρια αγορά, και στα τρέχοντα επίπεδα αποτιμήσεων (με τον FTSE/ASE-20 να κυμαίνεται κοντά στις 600 μονάδες) έχουν αρχίσει να υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες.

--- Αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου
Στη Γενική Συνέλευση ότι στις 27.9.2010 παραιτήθηκε από τη θέση του ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος, παραμένοντας ως εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και αντικαταστάθηκε από το μη εκτελεστικό μέλος, κ. Αγγελο Τσιχριντζή.

Επίσης, ανακοινώθηκε στη Γενική Συνέλευση ότι στις 02.12.2010 ο κ. Αγγελος Τσιχριντζής ανέλαβε εκτελεστικά καθήκοντα στο Διοικητικό Συμβούλιο και ότι την ίδια ημέρα παραιτήθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Βασίλειος Κλέτσας. Το Διοικητικό Συμβούλιο, συνεχίζει να λειτουργεί με τα εναπομείναντα μέλη. 

---- Επανασύσταση Επιτροπής Ελέγχου 

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την επανασύσταση της τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου αποτελούμενη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γεώργιο Κατσιμπρή (μη εκτελεστικό μέλος), Αναστάσιο Θανόπουλο (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος) και Γεώργιο Παπάζογλου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

Σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό της Εταιρίας η θητεία της Επιτροπής ταυτίζεται με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι έως την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του έτους 2012.

Στ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v