Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορδέλλου: Διευκρινήσεις για αποτελέσματα

Διευκρινήσεις για τα αποτελέσματα 2005 παρείχε με ανακοίνωσή της η Κορδέλλου. Μετά την απαλοιφή των διεταιρικών συναλλαγών στις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου δεν υπάρχουν ενδοεταιρικές συναλλαγές και ενδοεταιρικά υπόλοιπα εκτός από τις αμοιβές Δ.Σ.

Κορδέλλου: Διευκρινήσεις για αποτελέσματα
Διευκρινήσεις για τα αποτελέσματα 2005 παρείχε με ανακοίνωσή της η Κορδέλλου.

Ειδικότερα η εταιρία τονίζει ότι η σημείωση 5 των Συνοπτικών Οικονομικών Στοιχείων και Πληροφοριών αντικαθίστανται ως εξής:

Δεν υπάρχουν επίδικες ή υπό διαιτησία διαφορές που ενδέχεται να έχουν σημαντική επίπτωση στην οικονομική κατάσταση της εταιρείας και του ομίλου.

Επιπροσθέτως η σημείωση 6 των Συνοπτικών Οικονομικών Στοιχείων και Πληροφοριών αντικαθίστανται ως εξής:

Τα ποσά των αγορών / πωλήσεων της εταιρείας από και προς τις συνδεδεμένες εταιρείες (κατά την έννοια του ΔΛΠ 24)σωρευτικά από την έναρξη της διαχειριστικής χρήσης ανέρχονται στο ποσό των 852.295 και 548.437 ευρώ αντίστοιχα.

Τα υπόλοιπα υποχρεώσεων και απαιτήσεων της εταιρείας με τις συνδεδεμένες εταιρείες (κατά την έννοια του ΔΛΠ 24) στη λήξη της τρέχουσας χρήσης ανέρχονται σε 13.754 και 40.077 ευρώ αντίστοιχα.

Η θυγατρική έχει χρεωθεί για παροχή διοικητικών υπηρεσιών από μέρους της μητρικής με το ποσό των 115.772 ευρώ.

Επιπλέον μετά την απαλοιφή των διεταιρικών συναλλαγών στις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου δεν υπάρχουν ενδοεταιρικές συναλλαγές και ενδοεταιρικά υπόλοιπα εκτός από τις αμοιβές Δ.Σ. που ανέρχονται στο ποσό των 112.986 ευρώ, αναφέρει η εισηγμένη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v