Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Στο ”στόχαστρο” έργα στο Ομάν

Η διεθνής αναγνώριση της Θερμοκοιτίδας i4G και η καθιέρωσή της Ευρωσύμβουλοι ως εταιρία με εξειδικευμένη εμπειρία στο σχεδιασμό και οργάνωση Τεχνολογικών Πάρκων και Επιχειρηματικών Ζωνών, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στις χώρες του Κόλπου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Ευρωσύμβουλοι: Στο ”στόχαστρο” έργα στο Ομάν
Η διεθνής αναγνώριση της Θερμοκοιτίδας i4G και η καθιέρωσή της Ευρωσύμβουλοι ως εταιρία με εξειδικευμένη εμπειρία στο σχεδιασμό και οργάνωση Τεχνολογικών Πάρκων και Επιχειρηματικών Ζωνών,

δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στις χώρες του Κόλπου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Ειδικότερα, στο ΟΜΑΝ, διαπραγματεύεται με τους developers του Blue City για τη συμμετοχή της στο σχεδιασμό του τμήματος της νέας πόλης όπου θα αναπτυχθούν επιχειρήσεις έντασης γνώσης καθώς και για την ανάπτυξη μιας θερμοκοιτίδας που θα βασίζεται στο επιτυχημένο μοντέλο της i4G.

Ταυτόχρονα διαπραγματεύεται τη συμμετοχή της στο υπό ανάπτυξη Τεχνολογικό Πάρκο του Abu Dhabi όπου υποβάλλεται αντίστοιχη πρόταση, ενώ στο Bahrain έχει υποβληθεί πρόταση για δημιουργία Θερμοκοιτίδας πάλι με βάση του μοντέλο της i4G.

Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της εταιρίας Δρ. Πάρις Κοκορότσικος προσεκλήθη από το Κέντρο Ανάπτυξης Επενδύσεων, που έχει δημιουργηθεί από τον ΟΟΣΑ και τους Εθνικούς Οργανισμούς Ανάπτυξης των χωρών του Κόλπου στο Bahrain, για να αναπτύξει την εμπειρία της εταιρίας σε θέματα χρηματοδότησης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο εξειδικευμένου κλειστού συνεδρίου που οργανώνεται στο Bahrain στις 3 Μαίου.

Το συνέδριο απευθύνεται σε οργανισμούς των Αραβικών χωρών, όπως η ένωση Venture Capitals των χωρών GCC, Αραβικές Τράπεζες, Αραβικές Ενώσεις για την Οικονομία της Γνώσης, Εθνικούς Οργανισμούς Ανάπτυξης των χωρών GCC, κλπ.

Οι ανωτέρω δραστηριότητες αναμένεται να δημιουργήσουν ευρύ συμβουλευτικό έργο σχεδιασμού Τεχνολογικών Πάρκων εντός του 2006 και νέες επιχειρηματικές προοπτικές στον τομέα διαχείρισης των Θερμοκοιτίδων από το 2007.

Παράλληλα συμπληρώνουν το εν εξελίξει επιχειρηματικό σχέδιο της εισηγμένης και ενισχύουν αφενός τη διεθνή δικτύωση της εταιρίας και αφετέρου την εξειδίκευση σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v