Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Αντιπροσώπευση συστημάτων τιμονιού

Η Μοτοδυναμική ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των γνωστών υδραυλικών συστημάτων τιμονιού LS (Lecomble & Schmitt) για κινητήρες θάλασσας στην Ελλάδα, στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία. Η Lecomble & Schmitt είναι η μοναδική γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο.

Μοτοδυναμική: Αντιπροσώπευση συστημάτων τιμονιού
Η Μοτοδυναμική ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των γνωστών υδραυλικών συστημάτων τιμονιού LS (Lecomble & Schmitt) για κινητήρες θάλασσας στην Ελλάδα, στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία.

Η Lecomble & Schmitt είναι η μοναδική γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο, παράγει τη μεγαλύτερη γκάμα για εξωλέμβιους, εσωλέμβιους, έσω-έξω κινητήρες (sterndrive) και μεταξύ των πελατών της συμπεριλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι κατασκευστές σκαφών.

Από το 1944 η Lecomble & Schmitt εξειδικεύεται στην κατασκευή αντλιών και υδραυλικών συστημάτων. Έχοντας συσσωρεύσει σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας, από το 1983 η εταιρεία άρχισε να ασχολείται και με την κατασκευή υδραυλικών συστημάτων πλοήγησης για ναυτική χρήση. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Urt της Νότιας Γαλλίας και ο αριθμός προσωπικού ανέρχεται σε 50 άτομα.

Ενα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και διάθεση ολοκληρωμένης γκάμας για εξωλέμβιους κινητήρες με πέντε διαφορετικούς τύπους τιμονιών, ανάλογων με τη μέγιστη ιπποδύναμη του κινητήρα: 75hp, 115hp, 150hp, 200hp, 300hp και 300hp επαγγελματικής χρήσης.

Συνεπώς προσφέρει λύσεις για όλους τους τύπους σκαφών, φουσκωτών και πολυεστερικών, αναψυχής, αλιείας και αγωνιστικών, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν την πλέον οικονομική λύση που ταιριάζει στο σκάφος τους, αναφέρεται στην ανακολινωση της εταιρίας.

Τα πλήρη κιτ υδραυλικών συστημάτων τιμόνευσης της Lecomble & Schmitt χαρακτηρίζονται από κορυφαία αξιοπιστία, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ιδιαίτερη εμφάνιση, και μεγάλη ευκολία εγκατάστασης. Οι απαιτήσεις συντήρησης περιορίζονται στο ελάχιστο, δεδομένου οτι πραγματοποιούνται εξαντλητικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής που εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία και την απόλαυση στην πλοήγηση.

Η Lecomble & Schmitt είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000, ενώ όλα τα συστήματα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών.

Η Μοτοδυναμική έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε φίλου της θάλασσας και ιδιοκτήτη σκάφους, διαθέτει τα υδραυλικά συστήματα τιμονιού και την πλήρη γκάμα των σχετικών αξεσουάρ της Lecomble & Schmitt μέσα από το ευρύτατο Δίκτυο Συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v