Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Αλλαγή χρήσης κεφαλαίων

Στην αποπληρωμή μέρους του βραχυπρόθεσμου τραπεζικού της δανεισμού εντός του πρώτου εξαμήνου του 2006, αποφάσισε το Δ.Σ. της Μοτοδυναμικής να κατευθύνει ποσό 3.603.000 ευρώ, που είχε αντληθεί από την εισαγωγή της στο Χ.Α.

Μοτοδυναμική: Αλλαγή χρήσης κεφαλαίων
Στην αποπληρωμή μέρους του βραχυπρόθεσμου τραπεζικού της δανεισμού εντός του πρώτου εξαμήνου του 2006, αποφάσισε το Δ.Σ. της Μοτοδυναμικής να κατευθύνει ποσό 3.603.000 ευρώ, που είχε αντληθεί από την εισαγωγή της στο Χ.Α.

Πιο συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την εισαγωγή της Μοτοδυναμικής στο Χρηματιστήριο Αθηνών (30.06.2005) μέχρι σήμερα, η εταιρία, αφού προέβη σε σειρά ενεργειών για την υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου, διαπίστωσε ότι επί του παρόντος δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις υλοποίησής του, καθώς δεν έχουν συγκεντρωθεί οι πλέον ενδεδειγμένες και αποδοτικές προϋποθέσεις επένδυσης για την εταιρία.

Για το λόγο αυτό η χρηστή επιχειρηματική διαχείριση των κεφαλαίων της Μοτοδυμανικής επιβάλει το ποσό των 3.603.000 ευρώ που παραμένει αδιάθετο να διοχετευθεί σε διαφορετική κατεύθυνση, κατά το χρονικό αυτό στάδιο και μέχρι την ωρίμανση των συνθηκών επενδυτικής του τοποθέτησης.

Κατόπιν τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Αλλαγή Χρήσης των Αντληθέντων Κεφαλαίων της εταιρίας από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ειδικότερα, τη χρήση ποσού 3.603.000 ευρώ για την αποπληρωμή μέρους του Βραχυπρόθεσμου Τραπεζικού Δανεισμού εντός του πρώτου εξαμήνου του 2006.

Κατά τον τρόπο αυτό θα βελτιωθεί η χρηματοοικονομική εικόνα της εταιρίας, στοιχείο που θα επηρεάσει θετικά την αξία της μετοχής προς όφελος των μετόχων της.

Επίσης το Δ.Σ. της Μοτοδυναμικής ενέκρινε το ποσό των 200.000 ευρώ, που έχει προγραμματιστεί να διατεθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2006 για το επιχειρηματικό σχέδιο της Επέκτασης του Δικτύου Λιανικής, να μετατεθεί χρονικά κατά το πρώτο εξάμηνο του 2007, καθώς η εταιρία βρίσκεται στο στάδιο μελέτης για την εξεύρεση κατάλληλης περιοχής που να πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη λειτουργία νέου καταστήματος στο νομό Αττικής.

Επίσης, ενέκρινε να διατεθεί ποσό 150.000 ευρώ για την είσοδο στην Eμπορία Σκαφών Αναψυχής, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2006. Η εταιρία επένδυσε ήδη μέχρι την 31.12.2005 ποσό 123.000 ευρώ, εκ των 273.000 ευρώ που είχε προγραμματίσει για τον ανωτέρω σκοπό, και απομένει αδιάθετο ποσό 150.000 ευρώ.

Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε, όπως ο Πίνακας Αλλαγής Χρήσης των Αντληθέντων Κεφαλαίων, που θα τεθεί προς έγκριση από τους μετόχους κατά την προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v