Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 11,35% στην Ευρωσύμβουλοι ο Δ. Κοντομηνάς

O Δημήτρης Κοντομηνάς εισέρχεται ως στρατηγικός επενδυτής στην εταιρία Ευρωσύμβουλοι. Πριν από λίγο απέκτησε το 11,35% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (641.680 μετοχές) στην τιμή των 2,95 ευρώ η κάθε μία.

Με 11,35% στην Ευρωσύμβουλοι ο Δ. Κοντομηνάς
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

O Δημήτρης Κοντομηνάς εισέρχεται ως στρατηγικός επενδυτής στην εταιρία Ευρωσύμβουλοι, καθώς απέκτησε το 11,35% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (641.680 μετοχές) στην τιμή των 2,95 ευρώ η κάθε μία.

Το ποσοστό αυτό κατείχε στην Ευρωσύμβουλοι η εταιρία Evribor Investments Limited, ιδιοκτησίας του Κάρολου Κιοσέογλου, ο οποίος εξακολουθεί και διατηρεί ως φυσικό πρόσωπο ποσοστό 3,5% στην εισηγμένη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του euro2day.gr, η Ευρωσύμβουλοι και ο Δ. Κοντομηνάς σχεδιάζουν να υλοποιήσουν κοινό επενδυτικό πλάνο στα Βαλκάνια.

Ήδη έχουν στα σκαριά δύο θυγατρικές στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, ενώ ο επόμενος στόχος θα είναι η Τουρκία.

Η διοίκηση στην Ευρωσύμβουλοι σχεδιάζει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του euro2day.gr, να προχωρήσει άμεσα και σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

---Η ανακοίνωση της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι

Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Ευρωσύμβουλοι και του κ. Δημήτρη Κοντομηνά βασικού ιδιοκτήτη του ομίλου DEMCO. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς γνωστοποίησε στην Ευρωσύμβουλοι ότι απέκτησε ποσοστό 11,3% της εισηγμένης εταιρίας.

Με την κίνηση αυτή, ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς και ο όμιλος DEMCO διευρύνουν και θέτουν σε ακόμα πιο ισχυρή βάση την ήδη υπάρχουσα συνεργασία στις χώρες του Κόλπου και των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Ρουμανία), ενώ παράλληλα αποκτούν ένα στρατηγικό συνεργάτη για την αξιολόγηση και οργάνωση των επενδύσεων τους στις συγκεκριμένες χώρες ειδικά στους τομείς της ενέργειας και των τεχνολογιών.

Όσον αφορά την Ευρωσύμβουλοι η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ταυτόχρονα με τη εφαρμογή του νέου αναπτυξιακού-επενδυτικού της πλάνου 2006-2010 το οποίο προβλέπει την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της στο εξωτερικό –από επτά σε δώδεκα χώρες με την προσθήκη της Κύπρου, της Ρωσίας, της Τουρκίας, των Εμιράτων και της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και την ενίσχυση της θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία, με νέα κεφάλαια για κεφαλαιουχικές συμμετοχές.

Παράλληλα, η εταιρία διευρύνει την παρουσία της στην Αθήνα με νέα έργα και συνεργασίες. Η εισηγμένη, η οποία είδε τα μεγέθη της να ενισχύονται σημαντικά στην χρήση που πέρασε, αναμένει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση την προσεχή τριετία στην οποία άλλωστε ολοκληρώνεται το Γ’ ΚΠΣ - στο οποίο συμμετέχει σε πάρα πολλούς διαγωνισμούς.

Η είσοδος του κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ως στρατηγικού συνεργάτη, στην μετοχική σύνθεση της εισηγμένης, αναμένεται ότι θα προσδώσει νέο αυξημένο ειδικό βάρος στην υπάρχουσα συνεργασία της με τον όμιλο DEMCO και ταυτόχρονα ότι θα λειτουργήσει καταλυτικά στην ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της ανάπτυξης και των μεγεθών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v