Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι απαντά για εξαγορά η Προοδευτική

Οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας δεν έχουν δεχτεί καμία πρόταση από ομάδα χρηματιστών για λογαριασμό κάποιων αγοραστών, επισημαίνει η διοίκηση της εταιρίας Προοδευτική, σχετικά με άρθρο του ηλεκτρονικού τύπου, σε απαντητική της επιστολή προς το ΧΑ.

Τι απαντά για εξαγορά η Προοδευτική
Οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας δεν έχουν δεχτεί καμία πρόταση από ομάδα χρηματιστών για λογαριασμό κάποιων αγοραστών, επισημαίνει η διοίκηση της εταιρίας Προοδευτική, σχετικά με άρθρο του ηλεκτρονικού τύπου ”GreekMoney.Gr” την 20/4/2006, και ειδικότερα στους ”ΨΙΘΥΡΟΥΣ” σχετικά με το άρθρο ”Πωλείται η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ;”, σε απάντηση της από 26/4/2006 επιστολή του Χ.Α.

Όπως τονίζεται από την εταιρία, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, διεξάγη κατά καιρούς, διάφορες διερευνητικές συζητήσεις για συνεργασίες στρατηγικής φύσεως, η θετική έκβαση των οποίων δεν είναι δυνατόν να προεξοφληθεί ώστε να αξιολογηθούν οι οικονομικές και επιχειρηματικές επιπτώσεις.

Σε περίπτωση που οι διερευνητικές συζητήσεις τελεσφορήσουν, η εταιρία θα προβεί άμεσα σε αναλυτική ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v