Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέα καταστήματα από Δρομέα

Ο Δρομέας στο πλαίσιο της εμπορικής του ανάπτυξης, έθεσε σε λειτουργία δύο νέα καταστήματα, στον Πειραιά και την Καβάλα, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των δύο αυτών περιοχών σε έπιπλο γραφείου και διαχωριστικά τοιχώματα.

Δύο νέα καταστήματα από Δρομέα
Δύο νέα καταστήματα - εκθέσεις στον Πειραιά και στην Καβάλα, έθεσε σε πλήρη λειτουργία η βιομηχανία επίπλου γραφείου Δρομέας. Τα νέα καταστήματα διακρίνονται για τη σύγχρονη αισθητική και σ΄αυτά εκτίθενται όλες οι νέες σειρές επίπλων του Δρομέα.

Το κατάστημα του Πειραιά βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ και το κατάστημα της Καβάλας στην Παραλιακή Λεωφόρο. Τα διακοσμητικά στοιχεία και των δύο καταστημάτων είναι συνδυασμός ανοξείδωτου χάλυβα και ξύλου, ακολουθώντας τη τάση που επικρατεί διεθνώς στο σύγχρονο έπιπλο.

Τέλος, ο Δρομέας όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με τις δύο αυτές εκθέσεις καλύπτει ολοκληρωμένα και άμεσα τις ανάγκες σε έπιπλο γραφείου και διαχωριστικά τοιχώματα των δύο αυτών περιοχών και η ιδρυσή τους εντάσσεται στην πολιτική της ισχυρής παρουσίας μέσα στο πλαίσιο της εμπορικής του ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v