Autohellas: Μέρισμα 0,21 ευρώ, ομολογιακό 50 εκ.

Την έκδοση ομολογιακού δανείου πενταετούς διάρκειας, ύψους 50 εκατ. ευρώ και την διανομή μερίσματος ύψους 0,21 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση 2005, ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Autohellas που συνήλθε σήμερα 11 Μαίου.

Autohellas: Μέρισμα 0,21 ευρώ, ομολογιακό 50 εκ.
Στην έκδοση ομολογιακού δανείου πενταετούς διάρκειας, ύψους 50 εκατ. ευρώ, προχωρά η Autohellas μετά την έγκριση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και συνήλθε με απαρτία 72,1%.

Παράλληλα η γενική συνέλευση ενέκρινε την διανομή μερίσματος ύψους 0,21 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση 2005 του οποίου δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας μέχρι το πέρας της συνεδρίασης της 15ης Μαϊου, ενώ η έναρξη καταβολής του μερίσματος ορίστηκε για τις 25 Μαϊου.

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης η διοίκηση αναφέρθηκε στην ικανοποιητική πορεία της δραστηριότητας στην Κύπρο η οποία πλέον είναι κερδοφόρος, ενώ αντίστοιχα κερδοφόρος είναι και η δραστηριότητα της Βουλγαρίας.

Τέλος αναφορά έγινε και στην έναρξη δραστηριοποίησης της Hertz στον τομέα ενοικίασης επαγγελματικών μηχανημάτων (Hertz Equipment Rental Corporation) που αφορά σε ανυψωτικά μικρά εκσκαφτικά, αεροσυμπιεστές και γεννήτριες.

Α.Σ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v