Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΟΝ: Πυρκαγιά σε αποθήκη στον Αυλώνα Αττικής

Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία της η ΕΛΤΟΝ, από τη δεύτερη αποθήκη που διατηρεί στην Αττική, ύστερα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαΐου 2006 στον έναν από τους δύο χώρους που διατηρεί στο ΒΙ.ΠΑ. Αυλώνα, ο οποίος και καταστράφηκε. Τα μικτά αποτελέσματα της εταιρίας δεν θα επηρεαστούν από το συμβάν.

ΕΛΤΟΝ: Πυρκαγιά σε αποθήκη στον Αυλώνα Αττικής
Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία της η ΕΛΤΟΝ, από τη δεύτερη αποθήκη που διατηρεί στην Αττική, ύστερα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαΐου 2006 στον έναν από τους δύο αποθηκευτικούς χώρους που διατηρεί η εταιρία στο ΒΙ.ΠΑ. Αυλώνα Αττικής, έκτασης 3.200 τ.μ. ο οποίος και καταστράφηκε.

Οι διοικητικές εγκαταστάσεις και η δεύτερη αποθήκη στον Αυλώνα, συνολικής έκτασης 6.500 τ.μ. βρίσκονται σε ξεχωριστό κτίριο το οποίο παρέμεινε ανέπαφο και λειτουργεί κανονικά.

Η κατεστραμμένη αποθήκη, το περιεχόμενο και ο εξοπλισμός της, καθώς και τα εμπορεύματα ήταν ασφαλισμένα έναντι πυρκαγιάς, ενώ υπάρχει και ασφαλιστική κάλυψη έναντι απώλειας ακαθάριστου κέρδους.

Η εταιρία συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της και εξυπηρετεί την πελατεία της από τη δεύτερη αποθήκη της Αττικής, καθώς και από τις εγκαταστάσεις της στην Νεωχορούδα Θεσσαλονίκης.

Ήδη γίνονται ανακατατάξεις των αποθηκευόμενων προϊόντων, ώστε οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις να καλύψουν το σύνολο των εμπορευμάτων που διακινεί η εταιρία, ενώ σε συνεννόηση με τους προμηθευτές αναμένεται άμεση αντικατάσταση για το μεγαλύτερο μέρος των κατεστραμμένων προϊόντων.

Εξετάζεται επίσης η περίπτωση επαναλειτουργίας των εγκαταστάσεων στην Κάτω Κηφισιά εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας ήδη από εχθές το βράδυ δρομολόγησαν τις απαραίτητες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών του συμβάντος, και δεσμεύονται ότι οι χώροι που καταστράφηκαν θα επαναοικοδομηθούν το συντομότερο δυνατόν, καθώς και ότι οι αναμενόμενες πωλήσεις όπως και τα μικτά αποτελέσματα της εταιρίας και του ομίλου δεν θα επηρεαστούν.

Η εταιρία θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα αίτια της πυρκαγιάς και το ύψος της ζημιάς με την ολοκλήρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους πραγματογνώμονες των σχετικών ερευνών και αυτοψιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v