Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων

Την διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ, την αλλαγή της χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων και την εκλογή νέου ΔΣ αποφάσισε η γενική συνέλευση της Μοτοδυναμική, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαίου 2006.

Μοτοδυναμική: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων
Την διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ, την αλλαγή της χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων και την εκλογή νέου ΔΣ αποφάσισε η γενική συνέλευση της Μοτοδυναμική, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαίου 2006.

Η ΓΣ ενέκρινε την από 24 Φεβρουαρίου 2006 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας για την αλλαγή χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών και την μεταβολή της χρονικής κατανομής χρήσης των κεφαλαίων αυτών, με πλειοψηφία 100% των παριστάμενων δικαιωμάτων ψήφου, δηλαδή ψήφοι 3.983.800 και ειδικότερα:

α) Το ποσό των 3.603.000 Ευρώ που παραμένει αδιάθετο από την επένδυση που αφορά στην Προσθήκη Συμπληρωματικών Προϊόντων, να διατεθεί για την αποπληρωμή βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2006.

β) Το ποσό των 200.000 Ευρώ, που έχει προγραμματιστεί να διατεθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2006 για την Επέκταση του Δικτύου Λιανικής, να μετατεθεί χρονικά κατά το πρώτο εξάμηνο του 2007.

γ) Ποσό 150.000 Ευρώ, που αφορά την επένδυση για την Είσοδο στην Εμπορία Σκαφών Αναψυχής, να διατεθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2006.

Σε συνέχεια της παραίτησης του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., κου. Μαρίνου Γιαννόπουλου και της εκλογής τριών νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου 2006, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. επανασυγκροτήθηκε σε σώμα στην από 23 Μαΐου 2006 συνεδρίασή του.

Η προκύπτουσα νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και η ιδιότητα του κάθε Μέλους έχουν ως ακολούθως:

1. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος, εκτελεστικό Μέλος.

2. Μιχαήλ Καραμίχας, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό Μέλος.

3. Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό Μέλος.

4. Ευθύμιος Βιδάλης, Σύμβουλος, εκτελεστικό Μέλος.

5. Ιωάννης Καρκαλέμης, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό Μέλος.

6. Σέργιος Σακελλαρόπουλος, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος.

7. Παύλος Λάσκαρις, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος.

8. Γεώργιος Αυλωνίτης, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος.

9. Λευκοθέα Βαράγκη, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος.

10. Φωτεινή Καραγεώργη, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος.

11. Ευστράτιος Παπαευστρατίου, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό Μέλος.

H θητεία των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα λήξει την 30.05.2008, δυνάμενη να παραταθεί μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας τους, δηλαδή μέχρι 30.06.2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v