Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο έργο ύψους 150.000 ευρώ για Ευρωσύμβουλους

Τις εγκαταστάσεις του Ομίλου της Ευρωσύμβουλοι αλλά και της Θερμοκοιτίδας Ανάπτυξης Επιχειρήσεων i4G στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε στις 22/5/2006 ο Αντιπρόεδρος του Economic Development Board του Βahrein Dr Haitham Essa Al Qahtani. Η Ευρωσύμβουλοι ανέλαβε ένα νέο έργο ύψους 150.000 ευρώ από το European Training Foundation του Τορίνου.

Νέο έργο ύψους 150.000 ευρώ για Ευρωσύμβουλους
Τις εγκαταστάσεις του Ομίλου της Ευρωσύμβουλοι αλλά και της Θερμοκοιτίδας Ανάπτυξης Επιχειρήσεων i4G στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε στις 22/5/2006 ο Αντιπρόεδρος του Economic Development Board του Βahrein Dr Haitham Essa Al Qahtani.

Κατά την διάρκεια της εδώ παρουσίας του και με πρωτοβουλία της Ευρωσύμβουλοι, επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και συγκεκριμένα τα Ινστιτούτα Τεχνικής Χημικών Διεργασιών (ΕΙΤΧΗΔ) και Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ), και τις βιομηχανικές περιοχές στη Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στην προσπάθεια της Ευρωσύμβουλοι να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στις χώρες του Κόλπου επενδύοντας και παρέχοντας υπηρεσίες στη σχεδίαση και λειτουργία τεχνολογικών πάρκων και Θερμοκοιτίδων και να προωθήσει τις δραστηριότητες των εταιρειών που είναι ενταγμένες στην Θερμοκοιτίδα i4G πάντα μέσα από συνεργασίες με Οργανισμούς και Φορείς που είναι ενταγμένοι στην Ζώνη Καινοτομίας Θεσσαλονίκης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Όσον αφορά την δραστηριοποίηση της εταιρίας στα Βαλκάνια, συνεχίζεται η ενίσχυση της παρουσίας της με την ανάληψη νέων έργων. Πρόσφατα η Ευρωσύμβουλοι ανέλαβε ένα νέο έργο ύψους 150.000 ευρώ από το European Training Foundation του Τορίνου μετά από διεθνή διαγωνισμό, το οποίο αφορά την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Οργανισμού στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Η Ευρωσύμβουλοι θα παρέχει τεχνική βοήθεια σε θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανθρώπινων πόρων, απασχολησιμότητας, πιστοποίησης της επαγγελματικής Κατάρτισης, αναγνώρισης και κατοχύρωσης ειδικοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v