Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q& R: Εγκατάσταση ERP στον όμιλο Νεώριον

Το Πληροφοριακό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability επέλεξαν οι Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου. Η σχετική σύμβαση υπογράφθηκε πρόσφατα με στόχο ο όμιλος εταιριών Νεώριον, να λειτουργεί με το ίδιο επιχειρησιακό λογισμικό από 01/01/2007.

Q& R: Εγκατάσταση ERP στον όμιλο Νεώριον
Το Πληροφοριακό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability επέλεξαν οι Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου.

Η σχετική σύμβαση υπογράφθηκε πρόσφατα με στόχο ο όμιλος εταιριών Νεώριον, αποτελούμενος από τις εταιρίες Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας, Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου, Νεώριον Συμμετοχών, να λειτουργεί με το ίδιο επιχειρησιακό λογισμικό από 01/01/2007 (Οι άλλες δύο εταιρίες του ομίλου λειτουργούν ήδη με το Πληροφορικό σύστημα Orama ERP).

Οι Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου όπως επίσης και οι Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας δραστηριοποιούνται στις παρακάτω εργασίες:

* Κατασκευές νέων πλοίων

* Μετασκευές πλωτών μέσων εξόρυξης πετρελαίου

* Επισκευές πλοίων

* Βιομηχανικές κατασκευές

Για τις κατασκευές νέων πλοίων πέρα από την κατασκευή πλοίων για το Πολεμικό Ναυτικό τα δύο Ναυπηγεία ειδικεύονται και στην κατασκευή κρουαζιερόπλοιων.

Ο όμιλος εταιριών Νεώριον ανέλαβε από το 2000 την ναυπήγηση δύο Mega Yachts μήκους 85 μέτρων το καθένα της Liveras Yachts. Στις 08 Μαϊου 2006 ο όμιλος υπέγραψε επιστολή πρόθεσης με την easyCruise για ναυπήγηση έως 4 νέων κρουαζιερόπλοιων, δυναμικότητας 500 επιβατών το καθένα.

Ο όμιλος εταιριών Νεώριον έχει προμηθευτεί όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού Orama ERP που περιλαμβάνουν: Κύκλωμα Οικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Εισαγωγών, καθώς και τα κυκλώματα της Διαχείρισης και Κοστολόγησης της Παραγωγής αλλά και τη Διαχείριση της Μισθοδοσίας του Προσωπικού. Με το νέο Πληροφοριακό Σύστημα, ο όμιλος αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της οργάνωσή του, να βελτιστοποιήσει την λειτουργία του και να επιτύχει ταυτόχρονα την αύξηση της παραγωγικότητας και την μείωση του λειτουργικού του κόστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v