Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Moda Bagno: Μέρισμα 0,06 ευρώ & ομολογιακό

Τη διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2005, καθώς και την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους έως 10 εκατ. ευρώ ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Moda Bagno σήμερα 29 Ιουνίου με απαρτία 86,24%.

Moda Bagno: Μέρισμα 0,06 ευρώ & ομολογιακό
Τη διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2005, καθώς και την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους έως 10 εκατ. ευρώ ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Moda Bagno σήμερα 29 Ιουνίου με απαρτία 86,24%.

Δικαιούχοι του εγκριθέντος ως άνω μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 03/07/2006.

Από την 04/07/2006 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα λήψης του ως άνω μερίσματος. Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της EFG Eurobank Ergasias, από την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2006.

Συνακόλουθα αποφασίστηκε η έκδοση ομολογιακού δανείου ποσού κατ’ ανώτατο όριο 10.000.000 ευρώ συνολικά.

Παράλληλα εξελέγη το νέο Δ.Σ. της εταιρίας η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

α. Βαρβέρης Νικόλαος του Ευαγγέλου, εκτελεστικό μέλος,

β. Αγγέλα Βαρβέρη του Aγγελου, εκτελεστικό μέλος,

γ. Ευφροσύνη Βαρβέρη του Ευαγγέλου, μη εκτελεστικό μέλος,

δ. Αθανάσιος Μαλεβίτσης του Νικολάου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

ε. Ελεάννα Πασσά του Νικολάου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.



Σημειώνεται ότι η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και λήγει 29/6/2009. Η απόφαση για την εκλογή του νέου Δ.Σ. ελήφθη παμψηφεί.

Ακόμα, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας συνολικού ποσού 627.000 ευρώ, με κεφαλαιοποίηση μέρους της υπεραξίας που προέκυψε από την αναπροσαρμογή αξίας ακινήτων της επιχείρησης, με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

Η διαφορά μεταξύ του ποσού της κεφαλαιοποίησης και την συνολική υπεραξία, ποσού 42.381,54 ευρώ, θα εξακολουθήσει να εμφαίνεται στα βιβλία της επιχείρησης ως ”διαφορές από αναπροσαρμογή αξίας λοιπών περιουσιακών στοιχείων”.

Έτσι το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 4.577.100 ευρώ, διαιρούμενο σε 6.270.000 κοινές ονομαστικές μετοχές και η ονομαστική αξία της κάθε μετοχής είναι 0,73 ευρώ.

Τέλος, αποφασίστηκε η εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. της εταιρίας, ώστε να κεφαλαιοποιήσει κατά την κρίση του, σε χρόνο που θα επιλέξει ως κατάλληλο, στο πλαίσιο του εταιρικού συμφέροντος και ειδικότερα για την βελτίωση της κεφαλαιακής δομής και την αναδιάρθρωση των κεφαλαίων των θυγατρικών εταιριών για την ενίσχυση και επέκταση των δραστηριοτήτων τους, απαιτήσεις της εταιρίας από την θυγατρική εταιρία στην Τουρκία, μέχρι του ποσού των απαιτήσεων που υφίσταντο στις 31/12/2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v