Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντερτέκ: Μέρισμα 0,12 ευρώ, το νέο Δ.Σ.

Τη διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ιντερτέκ, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2006. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ιντερτέκ: Μέρισμα 0,12 ευρώ, το νέο Δ.Σ.
Τη διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ιντερτέκ, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2006.

Δικαιούχοι της είσπραξης του μερίσματος είναι οι κ.κ. μέτοχοι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 6ης Ιουλίου 2006 σύμφωνα με τα αρχεία του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών.

Από την 7η Ιουλίου 2006 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολήψεως μερίσματος επί των κερδών της χρήσεως 2005.

Ως ημερομηνία έναρξης διανομής μερίσματος ορίζεται η 17η Ιουλίου 2006.

Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει από την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias.

Επίσης, η γενική συνέλευση εξέλεξε παμψηφεί νέο διοικητικό συμβούλιο με πενταετή θητεία, απαρτιζόμενο από τα εξής πρόσωπα: Νικόλαος Νιργιάννακης του Κωνσταντίνου, Γεώργιος Σουβατζής του Χαραλάμπους, Νικόλαος Σταυρίδης του Ιωσήφ, Μιχαήλ Κεφαλογιάννης του Ευάγγελου, Νικόλαος Βλάχος του Σπυρίδωνος, Σπυρίδων Ιγγλέζης του Κωνσταντίνου, Ιωάννης Ρούσσος του Πέτρου, εκ των οποίων οι δύο τελευταίοι έχουν την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v