Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Νέες επενδύσεις στο real estate

Ισχυροποιεί τη θέση της στο real estate η ΒΙΟΤΕΡ, προωθώντας νέες επενδύσεις και αγορές ακινήτων κυρίως στην Αθήνα. Στην παρούσα φάση, η αξία του χαρτοφυλακίου ακινήτων της εταιρείας διαμορφώνεται στα επίπεδα των 170 εκατ. ευρώ, ενώ ήδη από τις αρχές του τρέχοντος έτους η διοίκηση προωθεί τη δραστηριοποίηση του ομίλου και στο εξωτερικό, στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Βιοτέρ: Νέες επενδύσεις στο real estate
Ισχυροποιεί τη θέση της στο real estate η ΒΙΟΤΕΡ, προωθώντας νέες επενδύσεις και αγορές ακινήτων κυρίως στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προωθεί επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ σε ιδιόκτητη έκτασης περί τα 10 στρέμματα στην περιοχή Γλυκά Νερά στο Μοσχάτο, όπου εξετάζεται καταρχάς είτε η κατασκευή πολυκινηματογράφου 12 αιθουσών είτε η δημιουργία πολυχώρου υγείας.

Στα εναλλακτικά σενάρια, λόγω της προνομιακής θέσης του ακινήτου, ενδεχόμενη είναι και η πώληση και ταυτόχρονα η ανάληψη από τη ΒΙΟΤΕΡ του κατασκευαστικού αντικειμένου για την αξιοποίηση της έκτασης.

Στην παρούσα φάση, η αξία του χαρτοφυλακίου ακινήτων της εταιρείας διαμορφώνεται στα επίπεδα των 170 εκατ. ευρώ, ενώ ήδη από τις αρχές του τρέχοντος έτους η διοίκηση προωθεί τη δραστηριοποίηση του ομίλου και στο εξωτερικό, στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, όπου ήδη εξετάζονται περιπτώσεις αγοράς οικοπέδων για την εν συνεχεία αξιοποίησή τους.

Στην Αθήνα, στα σημαντικότερα έργα της ΒΙΟΤΕΡ περιλαμβάνεται επένδυση ύψους 13 εκατ. ευρώ στον Αγίο Στέφανο για την κατασκευή συγκροτήματος επαγγελματικών χώρων με χρονοδιάγραμμα ολοκληρώσης στη διετία.

Επίσης, η κατασκευή δύο κτιρίων γραφείων επί της Λ. Συγγρού (ύψους επένδυσης 2,5 εκατ. ευρώ έκαστο), και δύο συγκροτήματα κατοικιών στην Αθήνα και το Πανόραμα Ανω Λιοσίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v