Παρέλαβαν το Superfast XI οι Επιχειρήσεις Αττικής

Το νέο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο Superfast XI παρέλαβαν οι Επιχειρήσεις Αττικής, ενώ το τελευταίο Surerfast της παραγγελίας, με την παράδοση του οποίου ολοκληρώνεται ο επενδυτικός κύκλος των 12 πλοίων, θα πραγματοποιηθεί στο τρέχον έτος.

Παρέλαβαν το Superfast XI οι Επιχειρήσεις Αττικής
Παρελήφθη το νέο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο Superfast ΧΙ των Επιχειρήσεων Αττικής, από τα ναυπηγεία Flender Werft AG, στο Lübeck της Γερμανίας. Το Superfast ΧΙ είναι το πρώτο από την παραγελλία δύο Superfast απο τα ναυπηγεία Flender Werft AG, ενώ η παράδοση του Superfast ΧΙΙ αναμένεται μέσα στο τρέχον έτος.

Με τη παραλαβή των Superfast ΧΙ και Superfast ΧΙΙ ολοκληρώνεται ο επενδυτικός κύκλος δώδεκα επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων Superfast που ξεκίνησε το 1995 με την παραλαβή των Superfast Ι και Superfast ΙΙ.

Τα Superfast ΧΙ και Superfast ΧΙΙ θα δρομολογηθούν στις γραμμές της Αδριατικής μεταξύ Πάτρας, Ηγουμενίτσας και Ανκώνας μαζί με τα Superfast Ι και Superfast ΙΙ που εκτελούν το δρομολόγιο Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Μπάρι-Ηγουμενίτσα-Πάτρα και τα Superfast V και Superfast VI που εκτελούν το απευθείας δρομολόγιο Πάτρα-Ανκώνα-Πάτρα.

Τα πολυτελέστατα Superfast ΧI και Superfast ΧII είναι χωρητικότητας 1.550 επιβατών, 130 φορτηγών αυτοκινήτων διεθνών μεταφορών και 100 Ι.Χ. αυτοκινήτων. Τα Superfast ΧI και Superfast ΧII έχουν ολικό μήκος 199,9 μέτρα, πλάτος 25 μέτρα, βύθισμα 6,4 μέτρα και μέγιστο ύψος στο δέκατο κατάστρωμα 28,8 μέτρα.

Τα δύο νέα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία των Επιχειρήσεων Αττικής διαθέτουν τη νεώτερη τεχνολογία σε μέσα επικοινωνίας και ναυσιπλοϊας και οι κοινόχρηστοί τους χώροι περιλαμβάνουν εστιατόρια, μπαρ, πανοραμικό σαλόνι, καζίνο, αίθουσα ηλεκτρονικών παιχνιδιών, παιχνιδούπολη, καταστήματα και boutiques, αίθουσες συνεδριάσεων, δορυφορική τηλεόραση και δυνατότητα σύνδεσης με Internet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus