Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Προώθηση έργου ΣΔΙΤ στη Βόρεια Ελλάδα

Το πρώτο της έργο ΣΔΙΤ στη Βόρεια Ελλάδα προωθεί η ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε., στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση για ενίσχυση των δραστηριοτήτων του ομίλου σε έργα Συμπράξεων Δημοσίου- Ιδιωτικού Τομέα.

Βιοτέρ: Προώθηση έργου ΣΔΙΤ στη Βόρεια Ελλάδα
Το πρώτο της έργο ΣΔΙΤ στη Βόρεια Ελλάδα προωθεί η ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε., στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση για ενίσχυση των δραστηριοτήτων του ομίλου σε έργα Συμπράξεων Δημοσίου - Ιδιωτικού Τομέα.

Ειδικότερα, η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να αναλάβει την ανάπτυξη - χρηματοδότηση και εκμετάλλευση μεγάλου αστικού ακινήτου στη Βόρεια Ελλάδα.

Επισημαίνεται εδώ ότι, όσον αφορά τις ΣΔΙΤ, ήδη η εταιρεία δραστηριοποιείται στα οργανωμένα parking μέσω των Αθηναϊκών Σταθμών Αυτοκινήτων, ενώ συμμετέχει και σε δύο κοινοπραξίες που έχουν προεπιλεγεί στους διαγωνισμούς της Ολυμπιακά Ακίνητα για την εκμετάλλευση του Κανόε Καγιάκ και του Αγίου Κοσμά.

Εν τω μεταξύ, στις 02/08 έχει προγραμματισθεί και η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας με θέμα την έγκριση έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου ύψους μέχρι 30 εκατ. ευρώ εμπραγμάτως εξασφαλισμένου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v