Στο Internet η Μπήτρος Συμμετοχική

Ταξίδι στον κυβερνοχώρο και συγκεκριμένα στη διεύθυνση www.bitros.gr ξεκίνησε η Μπήτρος Συμμετοχική, όπου μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για την κίνηση της μετοχής, το profile του Ομίλου, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Η Μπήτρος Συμμετοχική Α.Ε. ”σερφάρει” στο Ιντερνετ και δίνει πολύτιμες πληροφορίες για όλες τις εταιρίες του Ομίλου, τα προϊόντα τους, τις συμφωνίες και τις εργασίες τους.

Είναι ένα site της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών Ομίλου που περιλαμβάνει τις εταιρίες Μπήτρος Mεταλλουργική (η πρώτη εταιρία του κλάδου της που διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9002), Μπήτρος Μεταλιμπέξ ΑΕΒΕ (συγχώνευση της Μπήτρος Βορείου Ελλάδος ΑΕΒΕ με τη Μεταλιμπέξ ΑΒΕΤΕ), Μπήτρος Κατασκευαστική ΑΒΕΤΕ, Μπήτρος Ακίνητα ΑΕΕ, Κυκλαδική Ξενοδοχειακή Α.Ε., Ν.Κ. Κιολεϊδής ΑΕΒΕ και Δ.Γ. Βακόντιος ΑΕΒΕ.

Στο site http://www.bitros.gr υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρία, την κίνηση της μετοχής λεπτό προς λεπτό, υπάρχουν ανακοινώσεις για νέες θέσεις εργασίας, το profile του Ομίλου, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν όλες οι εταιρίες που ανήκουν στην Μπήτρος Συμμετοχική, τα νέα των εταιριών και δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Ομίλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπήτρος Συμμετοχική Α.Ε. κ. Γιάννης Μπήτρος επισημαίνει ότι ”η εταιρία οικοδομεί με επιμονή και συνέπεια έναν όμιλο εταιριών, με δραστηριότητα τόσο στο χώρο των μετάλλων όσο και σε άλλα πεδία αιχμής του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, με δυναμική και σύγχρονη διοίκηση και πλήρη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην οργάνωση και την παραγωγή. Βασική επιδίωξή της είναι η ενδυνάμωση και βελτιστοποίηση των δομών και των συστημάτων οργάνωσης και διοίκησης τόσο του Ομίλου όσο και των επί μέρους επιχειρήσεων”.

Και ο κ. Γιάννης Μπήτρος καταλήγει: ”Η εταιρία κινείται προς την κατεύθυνση αυτή ενισχύοντας τη διεύθυνση πληροφορικών τεχνολογιών, εξομοιώνοντας τα χρησιμοποιούμενα πληροφορικά συστήματα και διασυνδέοντας online όλες τις επιχειρήσεις με το κέντρο και τις ομοειδής επιχειρήσεις και μεταξύ τους. Ταυτόχρονα, ενιαιοποιούνται τα οργανογράμματα και οι ακολουθούμενες διαδικασίες, ενισχύεται το έμψυχο δυναμικό -ιδιαίτερα στο επίπεδο του ανώτερου και ενδιάμεσου management- οργανώνεται ένα ενιαίο και πλήρες σύστημα εσωτερικού ελέγχου και ενισχύονται οι δραστηριότητες προγραμματισμού και ανάλυσης. Παράλληλα, οικοδομείται μια ενιαία εταιρική ταυτότητα και μια συνολική στρατηγική επικοινωνίας του Ομίλου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v