Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Νέα σύμβαση 2,5 εκ. με γερμανικό στρατό

Νέα σύμβαση συνολικής αξίας άνω των 2,5 εκατ. ευρώ με τη Διεύθυνση Προμηθειών του γερμανικού στρατού, για την προμήθεια επίπλων γραφείων, ανέλαβε η Δρομέας κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Δρομέας: Νέα σύμβαση 2,5 εκ. με γερμανικό στρατό
Την κατακύρωση υπέρ της του νέου διεθνούς διαγωνισμού της Διεύθυνσης Προμηθειών του γερμανικού στρατού για την προμήθεια επίπλων γραφείου, συνολικής αξίας άνω των 2,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Δρομέας.

Πρόκειται για έπιπλα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της Ε.Ε. και τα οποία παράγονται εξολοκλήρου από τη Δρομέας στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

Η αξιολόγηση έγινε με βάση την εργονομική και λειτουργική αρτιότητα, την αντοχή, την αισθητική των ειδών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διεθνείς πιστοποιήσεις των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή επιτυχία, σε συνέχεια της προηγούμενης ανάθεσης από το γερμανικό στρατό, επιβεβαιώνει την αυξανόμενη παρουσία της Δρομέας στις αγορές της Ευρώπης, ισχυροποιεί τη θέση της σε αυτές και επιβραβεύει την αξιοπιστία, την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής παραγωγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v