Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Μικτά τα αποτελέσματα 6μήνου

Αύξηση 6,29% στη μητρική και μείωση 10,64% στη μητρική παρουσίασαν τα κέρδη της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι στο εξάμηνο του 2006, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο του 2005. Νέα έργα ανέλαβε η εταιρία.

Ευρωσύμβουλοι: Μικτά τα αποτελέσματα 6μήνου
Αύξηση 6,29% στη μητρική και μείωση 10,64% στη μητρική παρουσίασαν τα κέρδη της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι στο εξάμηνο του 2006, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο του 2005.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 3.492.638,45 ευρώ ενισχυμένος κατά 10,79% και τα κέρδη προ φόρων σε 397.833,16 ευρώ ενισχυμένα κατά 6,29% από τα αντίστοιχα του 2005.

O Όμιλος Ευρωσύμβουλοι για το ίδιο διάστημα παρουσίασε αύξηση της τάξης του 13,69% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών, ο οποίος διαμορφώθηκε σε 3.603.850,55 ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη παρουσίασαν μείωση της τάξης του 10,64% λόγω της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων των θερμοκοιτιζόμενων εταιριών, στις οποίες έχει συμμετοχές η εταιρία και βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

Όπως επισημαίνεται, νέα έργα ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι για το τρέχον εξάμηνο, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για παροχή υπηρεσιών συμβούλου στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέλαβε έργα συνολικού προϋπολογισμού 530.000 ευρώ από την ”Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ” για την υποστήριξη του εκσυγχρονισμού ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (e-government).

Επίσης, ανέλαβε έργα συνολικού προϋπολογισμού 180.000 ευρώ για την υποστήριξη Υπουργείων και Περιφερειών για την προετοιμασία του Δ’ ΚΠΣ.

Επιπλέον, ανέλαβε έργα ύψους 150.000 ευρώ για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό φορέων και οργανισμών, ενώ έχει αναλάβει πλήθος έργων διασυνοριακής και διακρατικής συνεργασίας των οποίων ο προϋπολογισμός συνολικά ανέρχεται στα 500.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης της εταιρίας στο εξωτερικό, η ”Ευρωσύμβουλοι ΑΕ” ανέλαβε στη Ρουμανία την υλοποίηση έργου με σκοπό την προετοιμασία για τη λειτουργία του συστήματος της Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλειας Υγείας. Το έργο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία ΙBF International (Βέλγιο) και ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 200.000 ευρώ.

Τέλος, η εταιρία βρίσκεται στην τελική λίστα υποψηφίων αναδόχων (short listed) για τέσσερα έργα στην Τουρκία στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας της να επεκταθεί στην εν λόγω αγορά βάσει του επενδυτικού της προγράμματος για την διεύρυνση του δικτύου της στο εξωτερικό.

Παράλληλα, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της σε υπάρχοντα εταιρικά σχήματα στην Αυστρία και στην Κύπρο, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος τους έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v