Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Στις 28/6 η ΓΣ για έκδοση ομολογιακού

Στις 28/6 θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ της Unibios για έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές και την επικύρωση της απόφασης για ΑΜΚ.

Unibios: Στις 28/6 η ΓΣ για έκδοση ομολογιακού

Την έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές, την επικύρωση της απόφασης για ΑΜΚ καθώς και την αγορά ιδίων μετοχών καλείται να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της Unibios στις 28/6/2013.

Αναλυτικά μεταξύ των θεμάτων περιλαμβάνονται:

*Απόφαση για Αγορά Ιδίων Μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΚΝ 2190/1920

*Ενημέρωση για την Παραίτηση Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Έγκριση του Αντικαταστάτη του.

*Απόφαση για την Έκδοση Ομολογιακού Δανείου Μετατρέψιμου σε Μετοχές με παραίτηση των υφισταμένων μετόχων από το δικαίωμα προτίμησης και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο κατά το άρθρο 3α του ΚΝ 2190/1920.

* Τροποποίηση όρων και παράταση της Χρονικής Διάρκειας και της Προθεσμίας Έκδοσης Ομολογιακών Δανείων

* Επικύρωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά την συνεδρίαση της 30-10-2012 καθώς και όλων των ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου σε σχέση με την σύνταξη και διάθεση του ενημερωτικού δελτίου καθώς και την Διάθεση μετοχών που δεν αναλήφθηκαν από τους μετόχους κατά την άσκηση των δικαιωμάτων τους.

* Τροποποίηση του Άρθρου 5 του Καταστατικού περί Μετοχικού Κεφαλαίου ώστε να προσαρμοσθεί με βάση την Μερική Κάλυψη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την συνεδρίαση της 30-10-2012.

***Αναλυτικά η έκθεση για την έκδοση ΜΟΔ, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v