Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικτίνος Μarmaron: Εισέρχεται στην αγορά της Γερμανίας

Στην αγορά της Γερμανίας εισβάλλει δυναμικά η Iktinos Marmaron, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ικτίνος Μarmaron: Εισέρχεται στην αγορά της Γερμανίας

Η ΙΚΤΙΝΟS MARMARON, η νέα πρόταση της Ικτίνος Ελλάς στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design, εισβάλλει δυναμικά στην αγορά της Γερμανίας, μέσα από ένα πρωτοποριακό Concept Store αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην ελληνική δημιουργία που άνοιξε πρόσφατα στην καρδιά του Βερολίνου.

«Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους Γερμανούς καταναλωτές αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουν και βιώνουν το μάρμαρο στην καθημερινότητά τους, αναδεικνύοντας τις ανεξάντλητες δυνατότητες του υλικού και προτείνοντας μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία εμπνευσμένη από τις κλασικές ελληνικές αξίες, όπως το μέτρο, η λογική και η απλότητα» δήλωσε ο γνωστός αρχιτέκτονας και Creative Director της ΙΚΤΙΝΟS MARMARON, Σπύρος Σούλης. Ξεκινώντας από το Βερολίνο και το νέο Concept Store στο οποίο συμμετέχει και ονομάζεται Life by Coco-Mat, η ΙΚΤΙΝΟS MARMARON παρουσιάζει στη Γερμανική αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά αντικείμενων υψηλής αισθητικής που συνδυάζουν σύγχρονο design, και χρηστικότητα.

«Είμαστε, ιδιαιτέρως περήφανοι που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την επίσημη παρουσίαση της ΙΚΤΙΝΟS MARMARON, στην ελληνική αγορά, έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να συστήνουμε την καινοτόμο αυτή πρόταση και στο κοινό του Βερολίνου μέσω του νέου αυτού concept store και συνεργαζόμενοι με άλλα ποιοτικά ελληνικά brands.

Με εφόδια τη μοναδικότητα και την ανεπιτήδευτη ομορφιά του διαχρονικού αυτού ελληνικού υλικού η ΙΚΤΙΝΟS MARMARON είναι στρατηγικά προσανατολισμένη στις αγορές του εξωτερικού και σκοπεύει να στηρίξει και μελλοντικά ενδιαφέρουσες συνέργειες εξωστρέφειας», δήλωσε η Λυδία Χαϊδά, εκπρόσωπος της ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ. και Managing Director της ΙΚΤΙΝΟS MARMARON.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο νέος Έλληνας πρέσβης στη Γερμανία κ. Παναγιώτης Ζωγράφος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων ως εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, εκπρόσωποι του Γερμανικού Τύπου καθώς και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους του νέου concept store και να γνωρίσουν από κοντά, μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΙΚΤΙΝΟS MARMARON, τις μοναδικές εφαρμογές και τα αντικείμενα της σειράς που θα διατίθενται προς πώληση στην τοπική αγορά, καθώς και στους διεθνείς επισκέπτες της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v