Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρομέδα: Στο 8,78% η έμμεση συμμετοχή του ΤΧΣ

Η Alpha Trust Ανδρομέδα ανακοίνωσε ότι η έμμεση συμμετοχή του ΤΧΣ στην εταιρεία ανήλθε στο 8,78%.

Ανδρομέδα: Στο 8,78% η έμμεση συμμετοχή του ΤΧΣ

Στο 8,78% ανήλθε η έμμεση συμμετοχή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Alpha Trust Ανδρομέδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Αναλυτικά, η εταιρία ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. («Εκδότης»), σύμφωνα με την από 2/7/2013 γνωστοποίηση που έλαβε από το ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ , ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

- Ταυτότητα του εκδότη των μετοχών που ενσωματώνουν δικαιώματα ψήφου: ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.

- Λόγος υποβολής της γνωστοποίησης: Απόκτηση δικαιωμάτων ψήφου.

- Επωνυμία του υπόχρεου γνωστοποίησης: ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

- Ημερομηνία της συναλλαγής και ημερομηνία κατά την οποία το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου υπερβαίνει τα όρια του 5%: 27/6/2013.

- Κατηγορία μετοχών: Κοινές Ονομαστικές (ISIN Code: GRS433003019).

- Δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές πριν την κρίσιμη συναλλαγή: 0, ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου 0%.

- Δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές μετά την κρίσιμη συναλλαγή: Αριθμός δικαιωμάτων ψήφου 0 (άμεσα) ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου 0% (άμεσα). Αριθμός δικαιωμάτων ψήφου 36.708 (έμμεσα) ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου 8,78% (έμμεσα).

- Επωνυμία ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου και τα χρηματοπιστωτικά μέσα: ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΕΓΑ: αριθμός δικαιωμάτων ψήφου μετά την κρίσιμη συναλλαγή 19.250, ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου μετά την κρίσιμη συναλλαγή 4,60%.

Πρόσθετες πληροφορίες: Στο πλαίσιο αύξησης κεφαλαίου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κατέχει, πλέον, συνολικά 36.708 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v