Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Επιβεβαιώνει placement για το 6%

Σε ιδιωτική τοποθέτηση με τη διάθεση 340.000 μετοχών συνολικού ποσοστού 6% του μετοχικού κεφαλαίου προέβησαν οι βασικοί μέτοχοι της Ευρωσύμβουλοι, Πάρις Κοκορότσικος και Στάθης Ταυρίδης, σε θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του euro2day.gr.

Ευρωσύμβουλοι: Επιβεβαιώνει placement για το 6%
Σε ιδιωτική τοποθέτηση με τη διάθεση 340.000 μετοχών συνολικού ποσοστού 6% του μετοχικού κεφαλαίου προέβησαν οι βασικοί μέτοχοι της Ευρωσύμβουλοι, Πάρις Κοκορότσικος και Στάθης Ταυρίδης, σε θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το euro2day.gr.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν πλέον 6,3% των μετοχών της εταιρίας.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης, η οποία σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ. της 26ης Ιουνίου 2006 θα είναι 1.017.360,00 ευρώ με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων με αναλογία τρεις (3) νέες μετοχές προς μία (1) παλαιά μετοχή.

Συνολικά, θα εκδοθούν 1.695.600 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ με τιμή διάθεσης 2 ευρώ.

Τα κεφάλαια της αύξησης, 3.391.200,00 ευρώ, θα καλύψουν το επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρίας (2006-2007) και θα κατευθυνθούν:

i) στη διεύρυνση του δικτύου της εκτός Ελλάδος με νέα σημεία την Κύπρο, την Αυστρία (Κεντρική Ευρώπη), την Τουρκία και τα Εμιράτα,

ii) στην ενίσχυση της δραστηριότητας της Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων i4G τόσο σε επιχειρηματικά κεφάλαια όσο και σε νέες εγκαταστάσεις εντός και εκτός Ελλάδος και

iii) στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στην Αθήνα και τη Νότια Ελλάδα γενικότερα καθώς και σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v