Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών στηρίζει το ΣΕΓΑΣ

Συνεργασία με τη μορφή χορηγίας σύναψαν ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών και ο ΣΕΓΑΣ, προσφέροντας τη δυνατότητα τόσο στους αθλητές του υψηλού αθλητισμού όσο και στο σύνολο των ανθρώπων του στίβου ιατρική κάλυψη.

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών στηρίζει το ΣΕΓΑΣ
Σε συνεργασία, υπό τη μορφή χορηγίας, με τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών προχώρησε ο ΣΕΓΑΣ, αλλάζοντας τα δεδομένα για τον κόσμο του στίβου.

Η σύναψη συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ με τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών δίνει τη δυνατότητα τόσο στους αθλητές του υψηλού αθλητισμού, όσο και στο σύνολο των ανθρώπων του στίβου (αθλητές, προπονητές, εργαζόμενους, συνεργάτες, κριτές, κ.α.) να έχουν ιατρική κάλυψη.

Η χορηγία κινείται σε τρία επίπεδα, με το πρώτο να αφορά στους αθλητές των εθνικών ομάδων (του κεντρικού σχεδιασμού) του ΣΕΓΑΣ. Όσοι είναι ενταγμένοι στις κατηγορίες του κεντρικού σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ και με το συντονισμό του ΣΕΓΑΣ θα έχουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις (συμπεριλαμβανομένων μαγνητικών και αξονικών τομογραφιών), καθώς και ετήσιο ιατρικό πλήρες check up.

Σε δεύτερο επίπεδο, στους αθλητές του κεντρικού σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ και τις οικογένειες τους παρέχεται δωρεάν η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ του ομίλου, μέσω της οποίας θα δικαιούνται απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία του ομίλου, καθώς και γενναίες εκπτώσεις για τις ιατρικές υπηρεσίες που τυχόν θα χρειασθούν από τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Το τρίτο επίπεδο της χορηγίας αφορά 10.000 μέλη της οικογένειας του ΣΕΓΑΣ και του στίβου (εν ενεργεία αθλητές, κριτές, παράγοντες και εθελοντές), στα οποία θα παρασχεθεί εντελώς δωρεάν η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ του ομίλου και με την οποία θα δικαιούνται καταρχήν δύο δωρεάν επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία του ομίλου και στη συνέχεια σημαντικές εκπτώσεις τόσο στις επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία, όσο και στις διαγνωστικές εξετάσεις και στη νοσηλεία.

Τέλος, ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα παρέχει στο ΣΕΓΑΣ, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, πλήρη ιατρική κινητή μονάδα αμέσου ανάγκης για τις διοργανώσεις του.

Η συμφωνία αφορά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Περιστερίου και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v