Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vidavo: Eίσοδος σε νέες αγορές

Η teamtomarket αναλαμβάνει να επιταχύνει τη διάθεση της πρότυπης υπηρεσίας παρακολούθησης της υγείας μέσω κινητής τηλεφωνίας, vida24 της VIDAVO, σε αναπτυσσόμενες αγορές της Αφρικής, Λατινικής Αμερικής και Μέσης Ανατολής.

Vidavo: Eίσοδος σε νέες αγορές

Επιταχύνει την είσοδό της σε αγορές του εξωτερικού η υψηλής τεχνολογίας εταιρία VIDAVO μέσω της συνεργασίας με την teamtomarket.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της VIDAVO, η εταιρία teamtomarket με έδρα στο Λονδίνο και εξειδίκευση στο χώρο της κινητής υπολογιστικής, γεφυρώνει με επιτυχία το χάσμα μεταξύ καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων και διεθνών αγορών.

Όπως επισημαίνεται, η teamtomarket αναλαμβάνει να επιταχύνει τη διάθεση της πρότυπης υπηρεσίας παρακολούθησης της υγείας μέσω κινητής τηλεφωνίας, vida24 της VIDAVO, σε αναπτυσσόμενες αγορές της Αφρικής, Λατινικής Αμερικής και Μέσης Ανατολής, μέσω του δικτύου τοπικών συνεργατών της στο χώρο της υγείας και της υψηλής τεχνολογίας.

«Η νέα αυτή συνεργασία καταδεικνύει τη μοναδικότητα των υπηρεσιών μας σε διεθνές επίπεδο και τη συμβολή τους στην επίλυση ουσιαστικών κοινωνικών θεμάτων. Η υγεία αποτελεί πλέον αγαθό για όλους. Είμαστε ευτυχείς για τις νέες προοπτικές που δημιουργούνται και ενισχύουν την εξωστρεφή στρατηγική μας, ήδη με παραγωγικά έργα στην Αλβανία και τη Ρουμανία» δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρίας, κος Παντελής Αγγελίδης.

Η VIDAVO, εταιρία τηλεματικής στην υγεία, υλοποιεί λύσεις τηλεϊατρικής και τηλεπρόνοιας, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εντός και εκτός συνόρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v