Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Παραιτήθηκαν τρία μέλη του ΔΣ

Το ΔΣ απεδέχθη ομόφωνα την εκλογή των κ.κ. Πάρη Κυριακόπουλο του Οδυσσέα, Χρήστου Αβραμίδη του Αλεξάνδρου και Χρήστου Τσάγκου του Ιωάννη, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών.

Μοτοδυναμική: Παραιτήθηκαν τρία μέλη του ΔΣ

Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μοτοδυναμικής υπέβαλλαν τρεις Σύμβουλοι, επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους. Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συνεδρίασε στις 25/7/2013 για να προβεί σε αντικατάσταση των μελών αυτών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, παραιτήθηκαν οι κ.κ. Μιχαήλ Καραμίχας, Σύμβουλος, Ευστράτιος Παπαευστρατίου, Σύμβουλος και Φωτεινή Καραγεώργη, Σύμβουλος.

Κατόπιν εισήγησης του Διευθύνοντα Συμβούλου κου. Σωτήριου Χατζίκου, το ΔΣ απεδέχθη ομόφωνα την εκλογή των κ.κ. Πάρη Κυριακόπουλο του Οδυσσέα, Χρήστου Αβραμίδη του Αλεξάνδρου και Χρήστου Τσάγκου του Ιωάννη, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών. Η εκλογή των ως άνω νέων μελών θα τεθεί για έγκριση στην πρώτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.

Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο επανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως, και ενέκρινε ομόφωνα το διορισμό των ανεξάρτητων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των εκτελεστικών και μη εκτελεστικών Μελών από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων:

Οδυσσέας Κυριακόπουλος του Παρασκευά, Πρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος
Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης του Ανδρέα, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος
Σωτήριος Χατζίκος του Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
Πάρης Κυριακόπουλος του Οδυσσέα , μη εκτελεστικό μέλος
Χρήστος Τσάγκος του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Χρήστος Αβραμίδης του Αλεξάνδρου, μη εκτελεστικό μέλος
Γεώργιος Αυλωνίτης του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Παύλος Λάσκαρις του Ανδρέα, μη εκτελεστικό μέλος
Ιωάννης – Στυλιανός Ταβουλάρης του Νικολάου, μη εκτελεστικό μέλος
Λευκοθέα Βαράγκη του Θεμιστοκλή, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Νικόλαος – Σωκράτης Λαμπρούκος του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής, και λήγει την 26.06.2015, δυνάμενη να παραταθεί αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

Η παραίτηση όμως των παραπάνω μελών έφερε και ευρύτερες αλλαγές καθώς οι κ.κ. Μιχαήλ Καραμίχας και Ευστράτιου Παπαευστρατίου ήταν και μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής. Το ΔΣ λοιπόν, εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Χρήστο Αβραμίδη του Αλεξάνδρου ως αντικαταστάτη του κ. Ευστράτιου Παπαευστρατίου, ενώ δεν εξέλεξε κάποιο νέο μέλος σε αντικατάσταση του κ. Μιχαήλ Καραμίχα, καθώς αρκεί η Επιτροπή Ελέγχου να αποτελείται από τρία μέλη.

Συνεπώς, η νέα Ελεγκτική Επιτροπή αποτελείται πλέον και μέχρι την λήξη της θητείας της την 26.6.2015 από τα εξής μέλη :

1. Νικόλαος-Σωκράτης Λαμπρούκος του Δημητρίου, Πρόεδρος
2. Παύλος Λάσκαρις του Ανδρέα, Μέλος
3. Χρήστος Αβραμίδης του Αλεξάνδρου, Μέλος

Επιπλέον, αλλαγές υπήρξαν και στη σύνθεση της Επιτροπής αμοιβών καθώς η κα. Φωτεινή Καραγιώργη ήταν μέλος της. Σε αντικατάσταση της, το ΔΣ εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Χρήστο Τσάγκο.

Συνεπώς η Επιτροπή Αμοιβών αποτελείται πλέον και μέχρι την λήξη της θητείας της την 26.6.2015 από τα εξής μέλη:

Λευκοθέα Βαράγκη, Πρόεδρος
Ιωάννης – Στυλιανός Ταβουλάρης Μέλος
Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης, Μέλος
Χρήστος Τσάγκος, Μέλος

Τέλος, στην ίδια συνεδρίαση του ΔΣ ανακοινώθηκε και η πρόσληψη/ορισμός νέων προσώπων στις ακόλουθες θέσεις εργασίας της Εταιρείας και με τις παρακάτω ιδιότητες:

-Υπεύθυνη Ανθρωπίνων Πόρων (Senior HR Officer) : Ρουμπίνη Δουκάκη του Βασιλείου, σε αντικατάσταση της αποχωρήσασας από την Εταιρεία, Έλενας Νίκα.

-Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Μετά την Πώληση Κλάδου Porsche (ή Δ/νσης After Sales): Ευάγγελος Πλυτάς του Νικολάου σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος από την Εταιρεία, Φώτιου Δημητριάδη.

-Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων: Βενετία Ματθαίου του Ευαγγέλου, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος από την Εταιρεία Χρήστου Μπονάνου στη θέση Εξυπηρέτησης Μετόχων, και της Μαριλένας Δογάνη στη θέση Εταιρικών Ανακοινώσεων. Η κα.Δογάνη παραμένει στην Εταιρεία ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε./Κλάδος ΥΑΜΑΗΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v