Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έμπεδος: Στις 6/10 εκδικάζεται ειδική εκκαθάριση

Στις 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες η εκδίκαση της υπόθεσης για υπαγωγή της κατασκευστικής εταιρίας Εμπεδος, σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Alpha Aστικά Ακίνητα, μιας εκ των βασικών πιστωτών.

Έμπεδος: Στις 6/10 εκδικάζεται ειδική εκκαθάριση
Στις 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδίκαση της υπόθεσης για υπαγωγή της κατασκευστικής εταιρίας Έμπεδος, σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Alpha Aστικά Ακίνητα, μιας εκ των βασικών πιστωτών.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία έχει υπαχθεί στο άρθρο 45, ενώ το σύνολο των υποχρεώσεων της ανέρχεται στα 176 εκατ ευρώ, εκ των οποίων το 80% οφείλει στην Alpha Bank (μεταξύ αυτών και ομολογιακό – κοινοπρακτικό δάνειο ύψους 39 εκατ ευρώ).

Η απόφαση του δικαστηρίου έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο πλευρές, καθώς από τη μία η Εμπεδος έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση (πληροφορίες αναφέρουν ότι τις έχουν μείνει μόνο τα μηχανήματα) και από την άλλη η Alpha Aστικά Ακίνητα θέλει να αποφύγει το ενδεχόμενο να εκπέσουν οι εγγυητικές της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v