Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 29/08

Έγκριση της απόσχισης και εισφοράς του βιομηχανικού κλάδου της Εταιρείας στην ανώνυμη εταιρεία «CASTALIA LABORATOIRES καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι της Lavipharm.

Lavipharm: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 29/08

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Lavipharm της 31ης Ιουλίου 2013, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Lavipharm AE σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Αγίας Μαρίνας στην Παιανία Αττικής, την 29η Αυγούστου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Έγκριση της απόσχισης και εισφοράς του βιομηχανικού κλάδου της Εταιρείας στην ανώνυμη εταιρεία «CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ» σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2190/1920 και τα άρθρα 1 έως 5 του Ν. 2166/1993 με ημερομηνία Λογιστικής Κατάστασης (ισολογισμού) απόσχισης την 31/3/2013 και ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης απόσχισης του κλάδου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 10η Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Αγίας Μαρίνας στην Παιανία Αττικής, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v