ΑΝΕΚ-SUPERFAST: Εκπτώσεις ως 50% σε νέους φοιτητές

Εκπτώσεις στις μετακινήσεις των νέων φοιτητών και των οικογενειών τους για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας προσφέρει έως τέλος Σεπτεμβρίου η ΑΝΕΚ-SUPERFAST.

ΑΝΕΚ-SUPERFAST: Εκπτώσεις ως 50% σε νέους φοιτητές
Η ΑΝΕΚ-SUPERFAST, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση αφορά στα δρομολόγια της ANEK-SUPERFAST από/προς Πειραιά και Ηράκλειο και ανέρχεται σε 50% για επιβάτες σε οικονομική θέση και αριθμημένο κάθισμα, 30% για καμπίνα και 20% για Ι.Χ. αυτοκίνητο και Μoto.

Η παροχή ισχύει από την ημέρα εισαγωγής των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο και έως τέλος Σεπτεμβρίου, για τον ίδιο και την οικογένειά του εφόσον τον συνοδεύει.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδίδουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την ANEK-SUPERFAST ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013».

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, η ANEK-SUPERFAST στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους την φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν την φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.

Επιπλέον, η ΑΝΕΚ προσφέρει στους νέους φοιτητές έκπτωση στα δρομολόγια της στη γραμμή Χανίων, η οποία ανέρχεται σε 50% για τους επιβάτες και 20% για Ι.Χ. αυτοκίνητο και Moto.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v