Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπύρου: Επέκταση με ”όχημα” νέα προϊόντα

Την παρουσία της στις αγορές της Νότιας Ευρώπης, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής διευρύνει, αυτή την περίοδο η εισηγμένη εταιρεία Αγροτικός Οίκος Σπύρου, διεκδικώντας μερίδια μιας αγοράς, που υπολογίζεται -ετησίως- σε 50 εκατ. ευρώ. Η περαιτέρω επέκταση της Σπύρου στις τρεις πολλά υποσχόμενες αγορές γίνεται με ”όχημα” δύο νέα καινοτόμα προϊόντα.

Σπύρου: Επέκταση με ”όχημα” νέα προϊόντα
Την παρουσία της στις αγορές της Νότιας Ευρώπης, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής διευρύνει, αυτή την περίοδο η εισηγμένη εταιρεία Αγροτικός Οίκος Σπύρου, διεκδικώντας μερίδια μιας αγοράς, που υπολογίζεται -ετησίως- σε 50 εκατ. ευρώ.

Η περαιτέρω επέκταση της Σπύρου στις τρεις πολλά υποσχόμενες αγορές γίνεται με ”όχημα” δύο νέα καινοτόμα προϊόντα, τα οποία έχουν ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγκρίσεις κυκλοφορίας και αναμένεται να εισέλθουν στην αγορά εντός του 2006.

Πρόκειται για δύο νέες ποικιλίες μηδικής, με την επωνυμία AUSTRALIS και ICON, οι οποίες, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, θεωρούνται ιδανικές για τις αγορές της Νότιας Ευρώπης, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής, όπου ήδη η Σπύρου έχει έντονη παρουσία και διεκδικεί μεγαλύτερα μερίδια της αγοράς.

--- Νέα προϊόντα

Τα νέα μέλη της προϊοντικής οικογένειας της Αγροτικός Οίκος Σπύρου αφορούν ποικιλίες, που παρουσιάζουν σημαντικές καινοτομίες σε παγκόσμιο επίπεδο, σε σχέση με το υπάρχον υλικό και ειδικά υψηλή ποιότητα του παραγόμενου χόρτου (αυξημένη πεπτικότητα και πολύ υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών κλπ), γεγονός που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την κτηνοτροφία.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι ζωοτροφές από μηδική εμφανίζουν αυξημένη ζήτηση, ενώ η καλλιέργειά της στην Ελλάδα, αλλά και συνολικά στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή επεκτείνεται ραγδαία, διαμορφώνοντας συνθήκες υψηλής ζήτησης για νέες, πιο αποδοτικές ποικιλίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v