Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Υλοποιεί 7 έργα το τελευταίο 11μηνο

Νέα έργα υλοποίησης σύνθετων Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων ανέλαβε και υλοποιεί το τελευταίο εντεκάμηνο η Quality & Reliability μέσω διαγωνισμών που διενεργήθηκαν από την Κοινωνία της Πληροφορίας ή από φορείς του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Q&R: Υλοποιεί 7 έργα  το τελευταίο 11μηνο
Νέα έργα υλοποίησης σύνθετων Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων ανέλαβε και υλοποιεί το τελευταίο εντεκάμηνο η Quality & Reliability μέσω διαγωνισμών που διενεργήθηκαν από την Κοινωνία της Πληροφορίας ή από φορείς του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Αναλυτικότερα από τον Νοέμβριο του 2005 υπέγραψε τις ακόλουθες συμβάσεις:

1. Με την Κοινωνία της Πληροφορίας (σε Ένωση με την εταιρεία PC SYSTEMS) για το έργο ”Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου”, συνολικού συμβατικού Τιμήματος για την Ένωση 1.749.300 ευρώ.

2. Με την Κοινωνία της Πληροφορίας(σε Ένωση με την εταιρία ALTEC) για το έργο ”Προμήθεια υπηρεσιών Ψηφιοποίησης των Ληξιαρχικών Πράξεων του Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών” συνολικού συμβατικού Τιμήματος για την Ένωση 1.250.764,38 ευρώ.

3. Με την Κοινωνία της Πληροφορίας (σε Ένωση με την εταιρία PC SYSTEMS) για το έργο ”Σχεδίαση και Κατασκευή Πύλης (Portal) Πυροσβεστικού Σώματος και Εφαρμογές Αυτού”, συνολικού συμβατικού Τιμήματος για την Ένωση 1.352.792 ευρώ.



4. Με την Κοινωνία της Πληροφορίας (σε Ένωση με τις εταιρίες NEWSPHONE HELLAS Α.Ε.Ε. – OLYFOR A.E.) για το έργο ”Ανάπτυξη και Εφαρμογή Συστημάτων Πληροφορικής στις Υποστηρικτικές Λειτουργίες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Αθηνών –Πειραιώς”, συνολικού συμβατικού Τιμήματος για την Ένωση 2.130.100 ευρώ.

5. Με την Κοινωνία της Πληροφορίας (σε Ένωση με την εταιρία ΙΒΜ) για το έργο ”Ανάπτυξη και Εφαρμογή Συστημάτων Πληροφορικής των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων: Λειτουργικές Περιοχές Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Πρόνοιας”, συνολικού συμβατικού Τιμήματος για την Ένωση 2.796.500 ευρώ.

6. Με την Κοινωνία της Πληροφορίας (σε Ένωση με την εταιρία SIEMENS) για το έργο ”Ανάπτυξη και Εφαρμογή Συστημάτων Πληροφορικής των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων: Λειτουργικές Περιοχές Εμπορίου και Ανωνύμων Εταιριών”, συνολικού συμβατικού Τιμήματος για την Ένωση 1.666.000 ευρώ.

7. Με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομιών (Ε.Ε.Τ.Τ.) για το έργο ”Υλοποίηση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος της ΕΕΤΤ”, συνολικού συμβατικού τιμήματος 1.132.800 ευρώ.

Η εταιρία Q&R, είναι σήμερα μια από τις βασικότερες εταιρίες που αναλαμβάνουν την υλοποίηση έργων Πληροφορικής στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα. Τα τελευταία χρόνια, χάριν της πολυετής εμπειρίας στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα, η εταιρία συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της, αυξάνοντας συνεχώς τον αριθμό των εγκαταστάσεών της και διευρύνοντας διαρκώς το πελατολόγιό της, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα.

Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 150 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 60 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

Ενδεικτικοί πελάτες Δημοσίου της Q&R είναι οι: ΥΠΕΧΩΔΕ, ΟΣΕ, ΟΓΑ, Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΔ), ΟΔΔΥ, Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Υπουργείο Εξωτερικών, ΕΥΔΑΠ, Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών, ΕΘΕΛ, Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ) κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v