Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακίδης: Συμφωνία με κινεζική εταιρία

Συμβόλαιο για συνεργασία με την κινεζική εταιρία Β.Κ. Lim International Marbles Limited, η οποία αφορά στη διανομή μαρμάρων σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Ινδονησία, υπέγραψε η FHL Kυριακίδης. Αύξηση 19,5% στον κύκλο εργασιών 9μήνου.

Κυριακίδης: Συμφωνία με κινεζική εταιρία
Συμβόλαιο για συνεργασία με την κινεζική εταιρία Β.Κ. Lim International Marbles Limited, η οποία αφορά στη διανομή μαρμάρων σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Ινδονησία, υπέγραψε η FHL Kυριακίδης.

Με τον τρόπο αυτό, η FHL Kυριακίδης ενισχύει τη θέση της στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κινεζική αγορά αλλά και στην ευρύτερη ασιατική αγορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Β.Κ. Lim International Marbles Ltd στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής, αγοράζει ποσότητες μαρμάρου Βώλακα και Sivec αξίας πλέον των 16 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι και το 2008. Η παραπάνω και μόνο συμφωνία διασφαλίζει σταθερούς αυξητικούς ρυθμούς των πωλήσεων και των κερδών για το 2007 και το 2008.

Σημειώνεται, επιπλέον, ότι η ήδη εκτελούμενη παραγγελία για το έργο του Grand Mosque στο Abu Dhabi, επεκτάθηκε κατά το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και η εταιρία εκτιμά ότι η ολοκλήρωσή του θα αποτελέσει πόλο έλξης για νέα έργα στην περιοχή των Εμιράτων.

Υπενθυμίζεται ότι η FHL Kυριακίδης για το α’ εξάμηνο του 2006 είχε κύκλο εργασιών στα 19 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 26,6% σε σχέση με αυτόν του α’ εξαμήνου του 2005, και κέρδη προ φόρων 4,5 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 24% περίπου.

Όσον αφορά στα στοιχεία του 9μήνου 2006, σημειώνεται ότι ο κύκλος εργασιών συνεχίζει να είναι αυξητικός, συγκεκριμένα ανέρχεται στα 29,3 εκατ. ευρώ έναντι των 24,5 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2005, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 19,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v