Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμβαση Q&R με Cosmote για online βιβλιοπωλείο

Την υπογραφή νέας σύμβασης της θυγατρικής εταιρείας (Digibooks4all) με την Cosmote για την δημιουργία και λειτουργία του μεγαλύτερου online ψηφιακού βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Q&R.

Σύμβαση Q&R με Cosmote για online βιβλιοπωλείο
O Όμιλος Q&R ανακοινώνει την υπογραφή της νέας σύμβασης της θυγατρικής της εταιρείας (Digibooks4all) με την Cosmote για την δημιουργία και λειτουργία του μεγαλύτερου online ψηφιακού βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα, με την εμπορική ονομασία Cosmote Books (www.cosmotebooks.gr).

H Q&R προωθεί μέσω της θυγατρικής της μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού ψηφιακού βιβλιοπωλείου σε ολόκληρο τον κόσμο και ειδικότερα σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς που επιθυμούν να προσφέρουν στους συνδρομητές τους την υπηρεσία πώλησης ψηφιακών βιβλία (ValueAddedServices). Η συνεργασία με τον Cosmote αποτελεί την δεύτερη κατά σειρά ανάλογη συμφωνία. Έχει προηγηθεί αντίστοιχη συμφωνία με την Globul (του Νορβηγικού Ομίλου Telenor) για την Βουλγαρία (www.globulbooks.com ) που πρόσφατα τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία.

Το on-line βιβλιοπωλείο Cosmote Books διαθέτει σήμερα την πληρέστερη συλλογή ψηφιακών βιβλίων στην χώρα μας (πάνω από 4.800 ηλεκτρονικά βιβλία - e-books), 500.000 ξενόγλωσσα ψηφιακά βιβλία από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους όλου του κόσμου καθώς και το σύνολο των έντυπων βιβλίων που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελλάδα από όλους τους εκδοτικούς οίκους. Όλοι οι φίλοι του βιβλίου μπορούν εύκολα και γρήγορα να αγοράσουν τα αγαπημένα τους βιβλία, έντυπα ή ψηφιακά, μέσα από το Cosmote Books.

Τα βιβλία περιλαμβάνουν μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά βιβλία και, φυσικά, όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες, αφού καθημερινά προστίθενται νέοι τίτλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια μεγάλη συλλογή από ηλεκτρονικά βιβλία διατίθενται επίσης δωρεάν για να βοηθήσουν τον αναγνώστη να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με την ψηφιακή ανάγνωση.

H πρόσβαση στο CosmoteBooks γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.cosmotebooks.gr και της δωρεάν εφαρμογής (app) CosmoteBooks για smart phones και tablets με λειτουργικά Google Android και Apple iOS (iPhone/iPad).

Το CosmoteBooks κάνει την πρόσβαση στο βιβλίο και την ανάγνωση ευκολότερη από ποτέ, καθώς οπουδήποτε και οποτεδήποτε οι λάτρεις του βιβλίου μπορούν να επιλέξουν τα eBooks που θέλουν και να τα αγοράσουν μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal λογαριασμού ή, αν είναι συνδρομητές COSMOTE , και με χρέωση του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας.

H πλατφόρμα λογισμικού ψηφιακού βιβλιοπωλείου Digibooks4all αριθμεί σήμερα αρκετές εγκαταστάσεις σε εκδοτικούς οργανισμούς και μεγάλα βιβλιοπωλεία, σε διάφορες χώρες του εξωτερικού (Αυστραλία, Τσεχία, Ρουμανία, Λατινική Αμερική, Ρουμανία, Σλοβενία κλπ). Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει πολλές τεχνολογίες αιχμής και αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην εξάπλωση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Q&R στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v