Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Απέκτησε την αντιπροσωπεία Landini

Την απόκτηση της αντιπροσωπείας τρακτέρ Landini από τη Σφακιανάκης ανακοίνωσε η Π. Πετρόπουλος. Η Σφακιανάκης διατηρεί συμμετοχή στα κέρδη της δραστηριότητας για την επόμενη δεκαετία.

Πετρόπουλος: Απέκτησε την αντιπροσωπεία Landini
Οι εταιρίες Σφακιανάκης και Πέτρος Πετρόπουλος ανακοινώνουν ότι ήλθαν σε συμφωνία για την μεταβίβαση της αντιπροσωπείας τρακτέρ Landini στην τελευταία.

Η συμφωνία προβλέπει την πώληση όλου του αποθέματος τρακτέρ και ανταλλακτικών της Σφακιανάκης στην Πετρόπουλος, καθώς επίσης και τη συμμετοχή της Σφακιανάκης στα κέρδη της δραστηριότητας Landini για την επόμενη δεκαετία.

Η Πετρόπουλος θα αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις εγγυήσεων καλής λειτουργίας των τρακτέρ που πουλήθηκαν από την Σφακιανάκης τους τελευταίους 12 μήνες.

Σε νεότερη ανακοίνωση η Πέτρος Πετρόπουλος ενημερώνει το επενδυτικό κοινό πως η εξαγορά αυτή δεν θα προλάβει να επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα του 2013.

Για την επόμενη χρονιά προσδοκά θετικά αποτελέσματα για την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Σφακιανάκης, κ. Σταύρος Τάκη, δήλωσε: «Η συμφωνία αυτή είναι επωφελής για την εταιρία μας διότι εξερχόμαστε από ένα κλάδο που δεν είναι πια βιώσιμος, μετά την συρρίκνωση της αγοράς κατά 87% στα τελευταία 6 χρόνια. Ταυτόχρονα, ο όμιλός μας θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την πρόσθετη ρευστότητα που θα αποκτήσει από την κίνηση αυτή σε δραστηριότητες με καλύτερη προοπτική».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Πετρόπουλος κ. Γιάννης Πετρόπουλος είπε: «Στα νέα χαμηλά επίπεδα όπου έχει διαμορφωθεί η αγορά, είναι αδήριτος ανάγκη η αναδιάρθρωση του κλάδου με τη συγχώνευση ομοειδών δραστηριοτήτων. Με αυτήν τη συμφωνία, ο κλάδος αγροτικών μηχανημάτων της εταιρίας μας θα γίνει βιώσιμος. Σκοπεύουμε να διατηρήσουμε το δίκτυο αντιπροσώπων της Σφακιανάκης, το οποίο σύντομα θα προσκαλέσουμε σε συνάντηση γνωριμίας, και να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όλων των κυκλοφορούντων τρακτέρ Landini».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v