Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Ναι μεν, αλλά... από το Δ.Σ. για τη Δ.Π.

Το προσφερόμενο αντάλλαγμα του 0,80 ευρώ της προαιρετικής δημόσιας πρότασης της εταιρίας Γεώργιος Αποστολόπουλος εκπληρώνει τις απαιτήσεις του νόμου και βρίσκεται εντός του εύρους τιμών που υπολογίστηκαν βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων μεθοδολογιών, επισημαίνει η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. του Ιατρικού Αθηνών.

Ιατρικό: Ναι μεν, αλλά... από το Δ.Σ. για τη Δ.Π.

Την αιτιολογημένη γνώμη του επί της προαιρετικής δημόσιας πρότασης της εταιρίας Γεώργιος Αποστολόπουλος για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών του Ιατρικού Αθηνών έναντι 0,80 ευρώ ανά μετοχή, έδωσε στη δημοσιότητα το Δ.Σ. της εταιρίας.

Ειδικότερα, στην αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της αναφέρεται ότι:

1. Το προσφερόμενο αντάλλαγμα: α) εκπληρώνει τις απαιτήσεις του Νόμου, και β) βρίσκεται εντός των ορίων του εύρους τιμών που υπολογίστηκαν βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων μεθοδολογιών.

2. Η επιτυχής έκβαση της Δημόσιας Πρότασης δεν αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τα συμφέροντα της εταιρίας ούτε αναμένεται να έχει αρνητικές συνέπειες στους εργαζομένους της εταιρίας πέραν των αναφερομένων.

Επισημαίνεται ότι οι σχεδιασμοί και οι εκτιμήσεις του προτείνοντα για τα αναμενόμενα οφέλη για την εταιρία βασίζονται σε ορισμένες παραδοχές αναφορικά με την παρούσα κατάσταση, και συνεπώς δύνανται να επηρεαστούν από τυχόν μεταβολή.

Επίσης, σημειώνεται ότι η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της εταιρίας δεν συνιστά ούτε δύναται να εκληφθεί είτε ως προτροπή ή αποτροπή των μετόχων, είτε ως σύσταση ή συμβουλή προς τους μετόχους για την αποδοχή ή την απόρριψη της Δημόσιας Πρότασης ούτε για την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε συναλλαγών επί κινητών αξιών εκδόσεως της εταιρίας ή/και του προτείνοντος.

Εξάλλου, το διοικητικό συμβούλιο δεν είναι σε θέση να προβλέψει την έκβαση της Δημόσιας Πρότασης, την πορεία της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής και την εμπορευσιμότητα των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αξιών.

Η παρούσα αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της εταιρίας συντάσσεται σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 1 και 2 του Νόμου, υποβάλλεται μαζί με την από 3-10-2013 έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου «Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ» στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στον προτείνοντα σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3 του Νόμου, γνωστοποιείται στους εργαζομένους της εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4 του Νόμου και δημοσιεύεται, μαζί με την Έκθεση, σύμφωνα με το άρθρο 16, παράγραφος 1 του Νόμου.

Δείτε στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό» την Αιτιολογημένη Γνώμη του Δ.Σ. και την Έκθεση Χρηματοοικονομικού Σύμβουλου Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v