Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νάκας: Συμμετοχή σε δύο Εκθέσεις

Στα πλαίσια της έντονης δραστηριοποίησης της στο τομέα των ηχητικών συστημάτων Home Cinema και των επαγγελματικών εγκαταστάσεων ήχου φωτισμού και εικόνας, η εταιρία Φίλιππος Νάκας συμμετέχει στις εκθέσεις ΉΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ και ΗΛΕΚΤΡΟTEC ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 2006.

Νάκας: Συμμετοχή σε δύο Εκθέσεις
Στα πλαίσια της έντονης δραστηριοποίησης της στο τομέα των ηχητικών συστημάτων Home Cinema και των επαγγελματικών εγκαταστάσεων ήχου φωτισμού και εικόνας, η εταιρία Φίλιππος Νάκας συμμετέχει σε δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή στην Αττική.

Ειδικότερα, η εταιρία συμμετέχει στην έκθεση ΉΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ που πραγματοποιείται από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2006 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, που αποτελεί θεσμό στο χώρο των οικιακών μέσων ψυχαγωγίας, ήχου και εικόνας μιά και είναι η μεγαλύτερη έκθεση consumer electronics στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη συγκεκριμένη έκθεση η Φίλιππος Νάκας συμμετέχει με όλα τα προϊόντα ήχου και εικόνας που αντιπροσωπεύει καθώς και με τα πιάνα Yamaha Clavinova, Yamaha Disklavier και Yamaha Silent.

Αναλυτικότερα θα παρουσιάσει όλα τα νέα μοντέλα Yamaha Home Cinema και Sound Projection καθώς και τις νέες τηλεοράσεις της γερμανικής εταιρίας NEC από 42” έως 61”.

Αναφέρεται επίσης ότι επίτιμος προσκεκλημένος της Φίλιππος Νάκας είναι ο Peter Baartmanns, καλύτερος performer της Yamaha που θα ερμηνεύει γνωστά κομμάτια της soul και της jazz μουσικής στο πιάνο Yamaha Clavinova CVP 309.

Επίσης, η Φίλιππος Νάκας θα συμμετάσχει στην έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟTEC ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 2006 η οποία πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου 2006 στο εκθεσιακό κέντρο EXPO Athens, στην Ανθούσα.

H έκθεση αυτή, αναφέρει η ανακοίνωση, που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 35.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζει νέα προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού.

Απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους μηχανικούς, έμπορους ηλεκτρολογικού και φωτιστικού υλικού, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μελετητές, στελέχη κατασκευαστικών εταιριών, τεχνικών υπηρεσιών δημοσίων οργανισμών κ.ά

Επισημαίνεται ότι η εταιρία Φίλιππος Νάκας θα συμμετέχει με όλα τα προϊόντα επαγγελματικού και αρχιτεκτονικού φωτισμού, με ηχεία εγκαταστάσεων, αυτοματισμούς κτιρίων, συνεδριακά συστήματα, συστήματα ανάρτησης, συστήματα ξενάγησης.

Η Φίλιππος Νάκας θα συμμετέχει με τις εταιρίες ROBY, ANOLIS, TANNOY, IC AUDIO, SENNHEISER, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v