Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Διάκριση στα Beverage Innovation Awards

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Environmental Sustainability Initiative των βραβείων Beverage Innovation Awards για το ηλιακό ψυγείο Solar ICM απέσπασε η Frigoglass.

Frigoglass: Διάκριση στα Beverage Innovation Awards

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για τα καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα της απέσπασε η Frigoglass, λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Environmental Sustainability Initiative των βραβείων Beverage Innovation Awards για το ηλιακό ψυγείο Solar ICM.

Το Solar ICM συμπληρώνει τη σειρά φιλικών προς το περιβάλλον ψυγείων Ecocool και είναι βασισμένο στην τεχνογνωσία της εταιρίας σε τεχνολογίες ψύξης με οικολογικό προσανατολισμό, καθώς επίσης και στη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση επαγγελματικής ψύξης που αποτελείται από ένα ψυγείο, έναν ηλιακό συλλέκτη και μια βάση που στηρίζει το συλλέκτη. Το ψυγείο λειτουργεί με μπαταρίες που τροφοδοτούνται από τον ηλιακό συλλέκτη, ο οποίος είναι τοποθετημένος πάνω στη βάση. Μόνο σε περίπτωση περιορισμένης ηλιοφάνειας το ψυγείο τροφοδοτείται εναλλακτικά με ρεύμα.

Παράλληλα, το ψυγείο ως μέρος της σειράς Ecocool χρησιμοποιεί φυσικά ψυκτικά υλικά, καθώς επίσης και φυσικά υποκατάστατα κατά τη διαδικασία μόνωσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται η επίδραση στο περιβάλλον. Η νέα αυτή λύση μειώνει στο ελάχιστο την κατανάλωση ενέργειας παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους λιανέμπορους να μειώσουν το ενεργειακό κόστος τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα την προώθηση των προϊόντων τους και τις πωλήσεις τους.

Το βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Drinktec, στο Μόναχο της Γερμανίας, ενώ τα βραβεία Beverage Innovation προσέλκυσαν συνολικά φέτος περισσότερες από 370 συμμετοχές από 40 χώρες.

Ο κ. Pierre Boyer, Chief Marketing Officer της Frigoglass δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη βράβευση αυτή καθώς αναγνωρίζεται η προσήλωσή μας στην καινοτομία με οικολογικό προσανατολισμό μέρος της οποίας αποτελεί και το πρωτοποριακό ηλιακό ψυγείο. Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι πρωταρχικός στόχος της Frigoglass και στο πλαίσιο αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας προκειμένου να δημιουργήσουμε λύσεις οι οποίες τους επιτρέπουν να πετύχουν με τη σειρά τους, τους δικούς τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v