Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το stock option plan της Unibios

Την προσφορά σε 14 στελέχη της Unibios, συνολικά 1.462.000 νέων μετοχών με τιμή διάθεσης ίση προς την ονομαστική αξία, προβλέπει το stock option Plan της εταιρείας.

Το stock option plan της Unibios

Το stock option Plan της Unibios προβλέπει την προσφορά συνολικά 1.462.000 νέων μετοχών με τιμή διάθεσης ίση προς την ονομαστική αξία, σε 14 στελέχη της εταιρείας.

Αναλυτικά, η εταιρεία Unibios στο πλαίσιο της εφαρμογής του Προγράμματος Χορήγησης Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών, σε ανώτερα στελέχη της εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, πληροφορεί το κοινό αναφορικά με τα εξής:

1. Τα στελέχη της εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, που είναι δικαιούχοι οριστικών δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών, κατ' εφαρμογή του ανωτέρω προγράμματος, καλούνται οποτεδήποτε κατά την διάρκεια της πενταετούς ισχύος του προγράμματος, να δηλώσουν εγγράφως στην Εταιρεία, την πρόθεσή τους να ασκήσουν εν όλω ή εν μέρει τα σχετικά δικαιώματά τους.

2. Η προσφορά αυτή απευθύνεται σε 14 ανώτερα στελέχη της Εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, στα οποία χορηγήθηκαν δικαιώματα προαίρεσης. Στους δικαιούχους περιλαμβάνονται δέκα μέλη του ΔΣ της εταιρείας.

3. Η προσφορά αφορά 1.462.000 νέες ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, η τιμή διάθεσης των οποίων σύμφωνα με το πρόγραμμα έχει ορισθεί ίση προς την ονομαστική αξία.

4. Οι δικαιούχοι, προ της υποβολής των εγγράφων δηλώσεών τους για την άσκηση των δικαιωμάτων τους, υποχρεούνται, να προβούν στην καταβολή της αξίας των ασκουμένων από αυτούς δικαιωμάτων.

5. Στη συνέχεια και ανάλογα με τον αριθμό των δικαιωμάτων που έχουν ασκηθεί και την καταβολή από τους δικαιούχους της αξίας των ασκουμένων δικαιωμάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα προβαίνει ανά ημερολογιακό τρίμηνο τουλάχιστον σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, χωρίς τροποποίηση του καταστατικού της, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 13 του Κ.Ν. 2190/1920 και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών. Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε οι μετοχές που θα αντιστοιχούν στα ασκηθέντα δικαιώματα να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

6 Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται κατά τον τελευταίο μήνα κάθε εταιρικής χρήσης να προσαρμόζει με απόφαση του το περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρο του καταστατικού έτσι ώστε να προβλέπεται το ποσό του κεφαλαίου όπως προέκυψε μετά τις τυχόν αυξήσεις από άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης τηρώντας τις διατυπώσεις δημοσιότητας του άρθρου 7Β του ΚΝ 2190/1920.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v