Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλου: Ο απολογισμός των 100 ημερών

«Θέσαμε τα θεμέλια για τη νέα πορεία της Eurobank. Είναι σίγουρο ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε» το μήνυμα προς τους εργαζόμενους του ομίλου μετά τις πρώτες 100 ημέρες της νέας διοίκησης.

Μεγάλου: Ο απολογισμός των 100 ημερών
Σε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της νέας διοικητικής ομάδας της Eurobank προχώρησε ο κ. Χρήστος Μεγάλου, διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των πρώτων 100 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης ο κ. Μεγάλου απέστειλε επιστολή-ανακοίνωση προς όλο το προσωπικό.

Όπως τονίζει σε αυτή "στις πρώτες αυτές ημέρες υπό την ηγεσία της νέας διοικητικής ομάδας θέσαμε τα θεμέλια για τη νέα πορεία της Eurobank. Είναι σίγουρο ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Στρατηγικός μας στόχος είναι η επιτυχής επανένταξη της Eurobank στον ιδιωτικό τομέα και πιστεύω ότι είναι ένας εφικτός στόχος, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

"Σας καλώ όλους να θέσετε ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών μας με σκοπό την διεύρυνση της πελατειακής μας βάσης και την ανοικοδόμηση μιας στέρεας δυναμικής σχέσης μαζί τους

Σας καλώ επίσης να βοηθήσετε το έργο της συγχώνευσης και να εντείνετε τις προσπάθειες σας στην κατεύθυνση περιορισμού του λειτουργικού κόστους. Οι επόμενοι μήνες θα είναι οι πιο κρίσιμοι για την επίτευξη του στόχου μας, ίσως οι κρισιμότεροι στην ιστορία της Eurobank", τόνισε ο κ. Μεγάλου.

Σύμφωνα με τον κ. Μεγάλου "στα πλαίσια του σχεδιασμού εισαγωγής ιδιωτικών κεφαλαίων στο μετοχικό μας κεφάλαιο εντός του πρώτου τριμήνου του 2014, η τράπεζα δραστηριοποιήθηκε σε θέματα σχέσεων με επενδυτές όπου πρόσφατα ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο κύκλο επαφών στην Αθήνα και στο εξωτερικό και τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, με την Eurobank να ανακτά πρόσβαση και αποδοχή.

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πραγματοποιήσαμε συναντήσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στο εξωτερικό, με πολλούς σημαντικούς διεθνείς επενδυτικούς οίκους, οι οποίοi έδειξαν ενδιαφέρον τόσο για την πορεία της ελληνικής οικονομίας όσο και για τις προοπτικές της Eurobank".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v